İSTİFA ET BAŞKAN! 20 Mart 2012 tarihinde sizlerle paylaştığım köşe yazımda başlığı ‘ELBİRLİĞİ  İLE BAŞARDIK’ diye atmıştım. Köşe yazımın detaylarında da Manisaspor’un lige 14 Mart 2012 tarihinde zaten havlu attığından bahsetmiştim. Çokta geriye dönüp ş

İSTİFA ET BAŞKAN!

20 Mart 2012 tarihinde sizlerle paylaştığım köşe yazımda başlığı ‘ELBİRLİĞİ  İLE BAŞARDIK’ diye atmıştım. Köşe yazımın detaylarında da Manisaspor’un lige 14 Mart 2012 tarihinde zaten havlu attığından bahsetmiştim. Çokta geriye dönüp şunu bunu yazmıştık demekte istemiyorum. Yani biz bunları yazarken birileri hala matematiksel hesaplar yapıyordu. ‘Antalya, Karabük takılsa biz yensek aradaki puan farkı bire düşer. 4 maçı alırız..’ gibi vs vs..

Ancak o mucize gerçekleşmedi. İyiki düşmemiz Sivasspor maçında kesinleşti. Yoksa hala elde hesap makinaları kurtulurmuyuz diye milleti hesaplarla kandıracaklardı. Biran önce düşmemiz kesinleşsin istedim çünkü yeni sezon hazırlıklarına hemen başlansın diye. Kimler gidecekse buyursun gitsin... Manisaspor’un sezon bitiminde kadro da büyük bir değişim yaşanacağı kesin. Teknik Direktör Reha Erginer ile yola devam edilir mi? Bence bu yönetim etmez!!!

Zaten başlarız 1 ay sonra “Levent Eriş bizi kurtar” diye. Manşetlerde ‘kurtarıcı geliyor’ diye okuruz. Bunları yazarkende kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Levent hocamı sonuna kadar sever ve desteklerim.. Kimileri benim bu cümlelerime gülüyordur. Ben kaç yıldır bu filmi izliyorum. Öte yandan yönetimin hala niçin görevde durduğunu da anlamış değilim. Manisa şehrine ve taraftarına antipatik gelen bir yönetimin neden ısrarla göreve devam etme isteği vardır oda bilinmez. Gerçi Vestel’e olan 18 trilyon borç ile bir başka yönetimin göreve gelme ihtimali sıfır. Bu rakamı hibe etsinlerde göreyim. Sivas maçında bütün stadın yaptığı tezaruhatları ben duydum. Acaba Kenan Yaralı bunlar yapılırken kulağında walkman ile müzik mi dinliyordu. İstifa et Sayın Başkan… Manisa bunu gerçekten çok istiyor. Ligin bitimini ya da Haziran ayındaki kongreyi beklemeden istifa edin ki Manisaspor şöyle bir silkelensin. Kısaca Manisaspor Bank Asya 1.Lig’den hemen kurtulup Süper Lige dönmek istiyorsa bunun için hemen çalışmalara başlamalı... Yönetim, hoca ve futbolcular gidecekse hemen gitsin. Sallanarak taraftarı oyalamayın. Suçluyu herkes biliyor. Sen, ben, o ne farkeder. Takım ligden düşmüş bundan ötesi var mı?  İstifa et ki Manisaspor’a yeni bir heyecan gelsin.

Saygılar…

Coşkun Kököz

Yarın Gazetesi Spor Müdürü