Edirne’de özel bir kreşte skandal bir olay yaşandı. 3 yaşındaki kızının öğretmeni tarafından ısırıldığını iddia eden baba, kreş hakkında şikâyetçi oldu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, baba Y.K., kızını almaya gittiği özel kreşte çocuğunun ağladığını fark etti. Kızıyla konuşan baba, küçük kızın kolundaki morluk ve ısırık izini görünce durumu polise bildirdi.

Cumhuriyet Polis Merkezi’ne giden Y.K., kızının uyuduğu sırada başında bulunan öğretmen tarafından ısırıldığını iddia etti. Bunun üzerine aile, öğretmen N.D. hakkında şikâyetçi oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, iddialar üzerine kreşte inceleme başlattı.

Manisa’da kahvehanede kan donduran olay! 35 yaşındaki şahıs ölü bulundu
Manisa’da kahvehanede kan donduran olay! 35 yaşındaki şahıs ölü bulundu
İçeriği Görüntüle

İfadesi alınan öğretmen N.D., “Isırma gibi kasıtlı bir eylemim olmadı. Çocuğu öperken yaşandı. Cildi hassas olduğu için kızarıklık oluştu. Bu durum sevme anında gelişti” diyerek kendini savundu.

Şüpheli öğretmen, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.