Manisahaberleri.com sitesi yayın hayatına başladığında fiziksel olarak uzakta olduğum şehrimi buradan tarafsız bir gözle takip edebilmenin mutluluğunu yaşıyordum. Her sabah, her fırsatta  doğduğum, ilk aşık olduğum, hüzünlerin ve mutlulukl

                Manisahaberleri.com sitesi yayın hayatına başladığında fiziksel olarak uzakta olduğum şehrimi buradan tarafsız bir gözle takip edebilmenin mutluluğunu yaşıyordum. Her sabah, her fırsatta  doğduğum, ilk aşık olduğum, hüzünlerin ve mutluluklarını yaşadığım Manisam’dan an be an haber sahibi olmak keyifliydi.

                Yaşam Koçu; yazar,eğitimci,antrenör ne olursan ol insan bir kere yazmaya başlarsa bu aşk asla sona ermiyor. Yazma fırsatım olduğu her yerde  yazıyorum. Manisahaberleri.com yayın hayatına başladığında burada köşe yazmam için Saruhan Simsaroğlu neden teklifte bulunmuyor diye çok kızmışlığım olmuştu! Bugün yazar mısın dediğinde 8- 10 yazıyı hemen yollarım diye cevap verdim. Seve seve yazarım.  İşim İstanbul’da olsa da ait olduğum şehir Manisa...

                Giriş yazısı yazmak zordur. Çünkü hızını almış Manisa’nın en çok takip edilen haber portalında emeği geçen arkadaşlar sahada olanca hızıyla koştururken siz yedek kulübesinde maçı izlemek ve görev verilecek dakikaları beklemek zorunda kalırsınız. Evet bu gün Manisa için oyuna giriyorum.  Etliye sütleye dokunacağım. Kimseyi kırmamak adına tavşana kaç tazıya tut siyaseti içinde yazılar yazmayacağım. Yayın politikasını bildiğim dostlarımın arasında kendi bakış açımla kendi doğrularımı yazacağım. Tabi ki benim doğrularımla herkesin doğruları örtüşmeyecek. Herkesin inançlarına, değerlerine, beklentilerine ve duygularına sonsuz saygı göstereceğim. Bununla birlikte olaylara kendi değer, inanç ve duygularımla bakacağım. Hatam olursa şimdiden af ola..

                Bakırköy’de yaşıyorum.(Ki bir Manisa’lı için çok uygun bir yerdir. Hiç uyum sorunu yaşamadım)  Manisa merkez nufüsunun 10 katı insan potansiyeline sahip İstanbul’un en eski ilçelerinden birindeyim.  Bazen Manisa vizyonuna metropolden bakmak, bazen kişisel gelişimci gözümle bakmak isterseniz arada beni de ziyaret edebilirsiniz.

                Manisa’yı çok yakından takip ediyorum.  Hayatı bazen “ti”ye bazen ciddiye almak isterseniz ben burada olacağım.  Kendimize verdiğimiz değer kadar değerliyiz. Mutlu olma ve manisahaberleri.com haber portalını takip etme hakkınızı sonuna kadar kullanın. Eliniz her gün bu siteye gitsin. Ustaların çok olduğu yerde az konuşmak her zaman iyidir.

Hoşbuldum. Dostça kalın. Onurlu kalın.

Bu arada yazdıklarıma kızıp tepki göstermek isterseniz  eleştirlerinizi yazın yollamak için 24 saat bekleyin  sonra  maillere sarılın! Övgü için hiç beklemeyin hemen yazabilirsiniz!

[email protected]