Manisa spor Başkanı Sayın Emre Hasgör, bu onurlu göreve hoş geldin. Sizi kutluyorum.   Şimdi sahadaki gözlem ve deneyimlerimle şunları iletiyorum. Size bazı konuları 15 başlık altında yazıyorum. En çok destek veren kişi olarak bunların takipçisi olacağım

Manisa spor Başkanı Sayın Emre Hasgör, bu onurlu göreve hoş geldin. Sizi kutluyorum.  

Şimdi sahadaki gözlem ve deneyimlerimle şunları iletiyorum. Size bazı konuları 15 başlık altında yazıyorum. En çok destek veren kişi olarak bunların takipçisi olacağım. Manisa’nın en çok hit alan haber portalı manisahaberleri.com sitesinde yazma ayrıcalığı olan şanslı bir kişi olarak başkana bu mektubu iletiyorum. Yorum Manisa sporuna destek verenlerin.

1. Kulübe getireceğiniz İdari ve Teknik Menajer tam zamanlı çalışmalıdır. Manisa spor  hiçbir menajerin ikinci işi olamaz. Burada 7/24 yaşamalı, risk almalı ve açıkçası fatura adresi olmalıdır. Kendini garantiye alıp işler kötü gittiğinde gemiyi terk edecek kimse bu kulübün menajeri olmamalıdır.

2. Kulüpte eskilerin adamı anlayışı ile birden büyük çaplı değişime girmeyin. Yavaş ve kalıcı adımlar atın.

3. Yöneticiler tek ağızdan konuşsun. Dost sohbetlerinde bire bin katılacaktır. Bir çok dost görünümlü mikser her şeyi karıştırmak için elinden geleni yapacaktır.

4. Sadece A ve B planı ile hareket etmeyin. Birçok planınız olsun. Bir oyuncuyu alamadığınız da yerine 7-8 olası isim olsun.

5. Seçilecek teknik adamın yanında durun. Onu tartışmaya açtırmayın. Gizli bir güç sürekli onu korusun. Başarı uzun vadeli bir eylemdir.

6. Az heyecan tutkunun çok heyecan korkunun eseridir. Tüm belirsizlikleri ortaya çıkartın netleşin. 34 milyon TL borç ile aldığınız kulübün sorunlarını en önemlisi CAS’da devam eden davaları çözün.

7. Siyasiler ile ilişkinizi çok iyi tutun. Manisa için herkesle taraf olun. Futbol son 20 yıldır sahadan çok uzaklarda oynanıyor. 

8. Futbol Federasyonu yapılanmasını çok iyi analiz edin. İkili ilişkiler takımın sahada alacağı puanlara direk yansıyacaktır.

9. Manisa yerel medyası sizin yanınızda olacaktır. Eleştirenlere kapınızı sonuna kadar açın. Bırakın özgürce eleştirsinler. Burası uçurum kenarı,eleştirilmemek istiyorsanız gidin evinizde televizyon izleyin.

10. Kimseyi yok saymayın, eski oyuncular, yöneticiler, futbol kanaat önderleri ve şehrin yöneticilerine eşit yakınlıkta olun. 

11. Kolay ulaşılır olun. İletişim yüzü olmaya devam edin. Protokol, toplantılar, medya,paneller, organizasyonlar,deplasmanlar lütfen zafer sarhoşu olmayın. Tribün tutkunuzu kaybetmeyin.

12. Alt yapı için büyük düşünün. 

13. Sorunlarda ketum olun. Görev paylaşımınız iyi olsun. Herkes her işe enerjisini harcamasın. Tüm yöneticileri ön planda tutun. Takım değerini sahadan önce siz yansıtın.

14. Menajer tuzaklarına dikkat edin. Sadece iyi niyetli kaliteli menajerler ile çalışın.

15. Hepsinden önemlisi başarılı olun. Başarılı olun ki futbolu sadece parası olan, gelecekte belediye başkanlığına, milletvekilliğine oynayan siyasi rant kapısı olmadığını kanıtlayın.