İYİ Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ vatandaşlarla iç içe yürüttüğü seçim çalışmalarına devam ediyor. Haftasonunda Yeniköy’de bulunan kadınların düzenlediği programlara katılan Karadağ ev hanımlarını emekli edecek projesini anlattı. Karadağ; “31 Mart yeniliğe açılan, insan odaklı bir belediyecilik anlayışının başlayacağı tarihi bir gün olacak. Kadınlarımızın, çocuklarımızın, ailelerimizin huzurlu ve mutlu yaşamlarını sürdürebileceği geleceğin Şehzadeler’ini hep birlikte kuracağız. Başımız dik ve kararlı bir şekilde kendine güvenen güçlü Şehzadeler’i inşa etmek için hazırız.” dedi.

Balaban’dan ‘Mobilyalarımı geri alacağım’ diyen Çerçi’ye cevap Balaban’dan ‘Mobilyalarımı geri alacağım’ diyen Çerçi’ye cevap

HER ÇOCUK EŞİT EĞİTİMİ HAKEDİYOR 
Sözlerine devam eden İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ “Şehzadeler’in evlatları maalesef kreş ve destekleyici eğitime yeterince erişemiyor. 1 Nisan’dan itibaren her mahalle için kreş ve eğitim merkezi sözümüz var. Eğitimi Online olarakta destekleyeceğiz. Eğitimin her kademesinde Şehzadelerli çocuklar Türkiye çapında derecelere imza atacaklar. Ailelerimizin bütçelerine maddi yükü de olan bu sorunu tarihe gömeceğiz.”

KADINLARIMIZ MAHALLERİNDE ÇALIŞABİLECEKLER
Kadınların iş gücüne katılarak aile bütçelerine katkı sağlayabilecekleri Kadın Emeği Atölyeleri’ni kuracaklarını böylelikle fabrikaları mahallelere kadar getireceklerini söyleyen Karadağ; “Sanayiye gidip gelemeyen, çocuklarına bakacak kimsesi olmadığı için çalışamayan annelerimiz, ablalarımız, kız kardeşlerimiz için belirli mahallerde atölyeler kuracağız. Anlaştığımız 5 fabrikanın atölyesi yarın faaliyete başlayacak gibi hazır. Her atölyenin kreşi ve sosyal tesisi de olacak. Anneler çalışırken çocuklarda en güzel eğitimi alacaklar. Sigortası işleyen kadınlarımız yürüyerek gelip gidecekleri bu atölyelerde emekli olana kadar çalışabilecek.” dedi.

Editör: İclal Çiçek