2. Lig’de normal sezonu 58 puan ve averajla 3. sırada bitiren Kırmızı-Beyazlı devler, Play-Off ilk turunda cumartesi günü konuk edeceği Pamukkale Üniversitesi’ni yenip avantajı eline geçirmek istiyor. Baş antrenör Emre Dağdelen, “Tüm Manisalıları basketbol şölenine bekliyoruz” dedi.

Vestelspor, 10 Mayıs Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 15.00’te Pamukkale Üniversitesi’yle çok önemli bir randevuya çıkacak. 2. Lig’de normal sezonu 3. sırada bitirip Play-Off vizesi alan Kırmızı-Beyazlılar, rakibini yenerek seride durumu 1-0’a getirip avantajı kapmak istiyor. İki galibiyete ulaşanın bir üst tura yükseleceği zorlu seri öncesi Vestelsporlu kurmaylar, tüm Manisalıları maça davet etti.

DAĞDELEN: “BU ŞEHRİN TAKIMIYIZ”

Vestelspor Baş antrenörü Emre Dağdelen, şampiyonluk için Play-Off’taki her takım kadar şanslarının olduğunu belirterek, “İlk maçı kendi evimizde oynamamız bize avantaj sağlıyor. Ligde her iki maçta da rakibimizi yenmiştik; ancak Play-Off’un temposu ve havası çok farklı olacaktır. Gelmiş geçmiş en zor 2. Lig maratonu oldu. Biz bu şehrin takımıyız. Bu şehri temsil eden bir takımız. Bizim en büyük eksiğimiz taraftar eksikliği. Bunda bizim de payımız olabilir. Çok zor bir periyoda girdik ve bu periyotta taraftar desteği çok önemli. Tüm Manisalıları maça bekliyoruz” dedi. Dağdelen, güçlü bir altyapıyla her geçen gün güçlendiklerinin de altını çizerek, yeni yetenekleri Türk basketboluna kazandırmak istediklerini kaydetti.

MAÇA GELENLERE SÜRPRİZ HEDİYELER VAR

Vestelspor yönetimi, Pamukkale Üniversitesi ile oynanacak maça özel olarak hazırlık yapıyor. Maça gelen taraftarlara sürpriz hediyeler verilecek. Maçın şölen havasında geçmesi için her türlü hazırlık yapılıyor. Atatürk Spor Salonu’nun gelin gibi süsleneceği öğrenildi.

PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Darüşşafaka Doğuş - Finalspor

Dsi Era - İstanbul Büyükşehir Belediye

Vestel - Pamukkale Üniversitesi

Akhisar Belediye - Yeşilgiresun Belediye

Editör: TE Bilişim