Tek harf 1,5 yıllık birikiminden etti Tek harf 1,5 yıllık birikiminden etti

HABER: AHMET ÜNSAL  
MKE Ankaragücü Kulübünden yapılan açıklamada, "Eski futbolcumuz Gökmen Barış'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.
Süper Lig'de çeşitli takımlarda yardımcı antrenörlük görevinde bulunan 19 Ocak 1974 Manisa doğumlu Gökmen Barış, futbolculuk yıllarında Manisaspor, Yimpaş Yozgatspor, Büyükşehir Belediye Ankaraspor, Elazığspor ve Dandanelspor formalarını da giydi.
MKE Ankaragücü'ne ilk olarak 1994'te transfer olan Gökmen Barış, sarı-lacivertli takımda 6 sezon görev aldı. 2000-2001'de Yimpaş Yozgatspor'da oynayan ve 2001-2002'de eski takımına dönen Gökmen, üç sezon daha MKE Ankaragücü forması giydi.
KANSERE YAKALANDIKTAN 3 GÜN SONRA… 
Meşin yuvarlak ile 1992 yılında Manisaspor ile tanışan 49 yaşındaki Manisalı antrenör Gökmen Barış, kansere yakalandığını üç gün önce öğrenmişti.
Gökmen Barış’ın yaşamı boyunca sağlığına çok dikkat eden birisi olarak tanınıyordu.
Taner Taşkın, Ufuk Dündar başta olmak üzere birçok milli futbolcuyla aynı takım arkadaşlığını paylaşan Gökmen Barış’ın ani ölüm haberi spor kamuoyu ve Manisa’da büyük üzüntüyle karşılandı.  
Manisa’da dünyaya gelen Gökmen Barış’ın cenazesinin Manisa’dan kaldırılması bekleniyor.
Barış’ın cenazesinin yarın ikindi namazına müteakip Hatuniye Camiinden kaldırılması bekleniyor.  

Editör: TE Bilişim