DİLENCİDEN 20 TL BORÇ NASIL ALINIR?   Bu geceyi seninle geçirmek istiyorum. Sen de bana sahip olmak istersen öde ücretimi birlikte çıkalım. İstersen adresini ver ben eve geleyim. Eline beni aldığına göre sen de ilgileniyorsun. Haydi; evrende tesadüf yo

DİLENCİDEN 20 TL BORÇ NASIL ALINIR?  

Bu geceyi seninle geçirmek istiyorum. Sen de bana sahip olmak istersen öde ücretimi birlikte çıkalım. İstersen adresini ver ben eve geleyim. Eline beni aldığına göre sen de ilgileniyorsun. Haydi; evrende tesadüf yoktur al kollarına beni. Gece uzan yatağına ikimiz yalnız kalalım. İşin bitince bıraksan da kapris yapmam. Alışkınım aldatmalara. Özlersen tekrar al kollarına beni. Haydi; sahip ol bana.

Telaşlanmayın ahlaksız bir teklifim yok! Sadece “Türk İşi İkna” kitabımın arka kapak yazısı bu. Türkler nasıl ikna olur. İknada 0–5 yaş bilinçaltımızın etkisi nedir? İş yaşamında, sosyal yaşamda, kariyerinizde ikna ne işimize yararı anlattığım bir kitap.

İkna bir heyecanı başka yere transfer etmek, aşk gibi ritmi var. Nefes alışınızı değiştiren bir duygu ve iletişim şekli. İkna yetenekleri mükemmel olan insanlar bu özelliklerle mi doğuyor?  Kesinlikle hayır, ikna geliştirilebilir. Sizde inanılmaz başarıların keyfiniz yaşayabilirsiniz.

Başka arkadaşlarınızın bir dvd izlediği süre kadar zaman ayırıp ikna yeteneklerinizi geliştirmek isterseniz yapmanız gereken sahip olmak. Bana değil kitaba! Bu kitabı yazarken kendime yüzlerce soru sordum. Kitabı farklı kılmak için ikna odaları hazırladım. Her ikna odasında sizi bir beyin fırtınası ve uygulama bekliyor. Üstelik sıra dışı uygulamalar. Bir örnek vermem gerekirse her gün para verdiğiniz dilenciden 20 TL borç isteseniz onu nasıl ikna ederdiniz? Dilenciden para mı istenir iğrençleşme diyorsanız bu kitabı okumalısınız. Tamamen bir egzersiz denemelisiniz! Kafanız mı karıştı durun canım daha içinde neler var bir bilseniz. Zaten bir kitap kafanızı karıştırmıyorsa iz bırakamaz.

Peki, kadınları, çocukları, erkekleri, profesyonel yaşamınızdakileri ikna detaylarını öğrenmek ister misiniz? Evet dedirtmek, hayır diyebilmek, itirazları yönetirken tekniğe sahip olmak isterseniz önce kitaba sahip olmalısınız.

Bir yıllık emeğin üç ayda kâğıda dökülmüş halini sizlerle paylaşmaktan büyük keyif alıyorum. Hayatınıza bilinç düzeyinize farklı bir bakış açısı getirmek en önemli hedefim. İknada en büyük keşfim düşündüklerinizi beyniniz, zihniniz ve kalbiniz kabul ettiyse ikna edemeyeceğiniz kimse yoktur. İkna % 100 duygusal bir kavramdır o nedenle önce kendinizi ikna etmelisiniz. İknada asla kullanılmayacak kelimeler sizi ilgilendiriyorsa ve asla neden sorusunun sorulmaması gerektiği gerçeği ile yüzleşmek isterseniz sahip olun!

Bir yaşam koçu, yazar ve eğitim alanındaki insan olarak ikna özelliğinin insanları nasıl peşinden sürükleten bir olgu olduğunu paylaşıyorum. İşin sırrı var mı? Mistik bir olay var mı? Kitapçıya girdiğimde hayatım değişecek mi diyorsanız denemeden öğrenemezsiniz. Hayat seçişler ve vazgeçişlerden oluşur.

Türkler 800 yıl önce atı ehlileştirip 3 kıtaya açıldılar. Şimdi facebook Türkleri ehlileştirip eve kapattı! Dünyayı yönetiyoruz 140 karakter bir twit ile. Ne oldu bize de kendimizi ifade etmek için pc başına geçiyoruz? Türk İşi İkna kitabında iletişim kalitesi, etkin dinleme, empati gibi onlarca kavrama farklı bir bakış getirdim. Susmanın dayanılmaz gücünü sizlerle paylaşıyorum.

Altın Bilek Yayınevi tarafından çıkan üçüncü kitabım Türk İşi İkna. Aynı isimle verdiğim eğitimlerde insanların gözlerinin içine bakarak kalplere dokunmakta çok heyecan verici. Kalplerde misafir olmak için davet edildiğimiz her yere gidiyoruz. İşimiz heyecan transferi. Gidiyoruz diyorum çünkü bu eğitimleri partnerim Fatoş Kanıtemiz ile birlikte veriyoruz. Farklı bir boyut ve bakış açısı için birlikte sahnede oluyoruz. Siz sahnede aynı anda konuşan iki kişi görseniz kime odaklanırdınız? Değerleriniz, inançlarınız, beklentileriniz, duygularınıza göre hareket edersiniz. Türk İşi İkna kitabı ve eğitimi ile yüreklerinize yolculuğumuz devam etmektedir. Kendimize verdiğimiz değer kadar değerliyiz. Yaşam okulunda her gün öğrenmeye devam ediyoruz. Hayatınıza dokunmaya geliyoruz.

Sivil toplum kurumları, şirketler, resmi kurumlar, üniversiteleri halka açık eğitimler ve bizimle ortak organizasyon düzenlemek isteyenlerle işbirliği içindeyiz. Yapmamız gereken çok istemek ve sonuçlara odaklanmak.

Dostça kalın.