BEN DE ADAYIM DEDİM TEKLİF ALDIM!!! Ben de adayım köşe yazımdan sonra üç partiden teklif aldım! Ben de adayım yazımdaki net siyasi duruşum çok beğenildi! Ankara’da yaptığım gizli görüşmede sen eve git tek adayımızsın dediler. Gerçi ben çıkarken Manisa’nı

BEN DE ADAYIM DEDİM TEKLİF ALDIM!!!

Ben de adayım köşe yazımdan sonra üç partiden teklif aldım! Ben de adayım yazımdaki net siyasi duruşum çok beğenildi! Ankara’da yaptığım gizli görüşmede sen eve git tek adayımızsın dediler. Gerçi ben çıkarken Manisa’nın çok tanınmış simaları şık hediyeler ile içeri giriyorlardı. Biraz uyuzlandım bak şuraya yazıyorum benden başkası aday olursa ceketimi koyar bağımsız aday olurum!

Bana referans sordular bu soruya bozuldum. Ben ki AK Parti il başkanı ile Cuma namazı kılıp akşamına TKP il başkanı ile rakı içen bir adamım ne referansı?  Facebook adresimde 5400 arkadaşım olduğunu söylediğimde çok etkilendiler.  Twitter olayında biraz yeniyim onu karıştırmadım. İtaat konusunda tam puan aldığıma emimin 150 kez siz bilirsiniz efendim 170 kez bunu sizden başkası düşünemez, 20 kez bir saatte vizyonumu açtınız, 100 kez Allah sizi başımızdan eksik etmesin dedim. Üç düğmeli takım elbisemin üç düğmesi de 40 derece sıcağa rağmen ilikliydi. Neden bizim parti dediklerinde kimine 21. Bin yılın lideri ile olmak istiyorum dedim. Kimine Atatürk’ün emanetine sahip çıkmak istiyorum, kimine de Manisa Büyükşehir’den Avrasya projesine ulaşma hedefimi anlattım. Prensipte üç parti ile anlaştım. Şeytan diyor ki üç parti birleşip ortak aday olarak tek adayımızdır diye basın açıklaması yapsınlar. Şeytana diyorum ki beni gazlamayı bırak.

Yaptığımız gizli görüşmede dijitürk’ün havuz sistemini nasıl bulduğumu sordular. Bende havuz problemlerini ilkokuldan beri sevmediğimi söyledim.  Fonda Maksut Koca’nın Rab bana hep bana parçası çalıyordu. Bunu henüz anlamış değilim!

Tanıtım çalışmaları için en az iki milyon dolara ihtiyacın olacak paran var mı diye sordular. Bende yarın adayımız olarak çıkın adımı açıklayın bizim havuz dolar dedim. Ramazan ayında havuz başı iftar sofraları kurup 10.000 zengini ağırlamaktan kurtulmak için adaylığımı sakladım. 500.000 kardayım yani. Şimdi kafamı karıştıran hiç projemin olmaması ne yapsam nerden proje çalsam? Eskişehir, Kayseri, Bursa, İstanbul ve İzmir üzerinde yoğun çalışıyorum. Allah sizi inandırsın google üzerinde ben ve asistanım 12 yaşındaki yeğenim Derin araştırmaya devam ediyoruz.

Kadro sorunum yok zaten hepsini partim bulacak, kararlara karışmayacağımı da söylediğim için yerim garanti. Sizin anlayacağınız 23 Nisan temsili başkanlık gibi olacak benimkisi. Olsun 23 Nisanda şehrin imarı için bir iki minik çalışma bana dünyalık olarak yeter. Çokta gözüm yok!

Hadi beni tutmayın Kanarya yumurtasının kalsiyumunu artırma ve geliştirme derneği ile önemli bir toplantı ve basın açıklaması yapacağım. İşim çok yani. Ha bana oy verin kimler geldi kimler geçti bir de beni deneyin ne olacak sanki!

İlk icraatım elektrik, su, doğalgaz bedava. Seçimden önce tencere dağıtırım seçimden sonra kazanırsam kapaklarını. Hadi herkes benim için çalışsın ben Çeşme belediyesini incelemek üzere tatildeyim.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayınız…