BEN DE ADAYIM! Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ben de adayım! Parti konusunda esneğim. Kazanma ihtimali olan her partiye çok sıcak bakıyorum. Biz babadan milliyetçiyiz evimize her gün “Hergün” gazetesi girerdi. 9 ışıkla büyüdüm. Anneden sosyal de

BEN DE ADAYIM!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ben de adayım! Parti konusunda esneğim. Kazanma ihtimali olan her partiye çok sıcak bakıyorum. Biz babadan milliyetçiyiz evimize her gün “Hergün” gazetesi girerdi. 9 ışıkla büyüdüm. Anneden sosyal demokratım. Anne tarafım Selanik göçmeni,  doğuştan Ecevit’ciyiz.  Kemal Kılıcdaroğlu’nu twitter’dan çok yakın takip ederim.  Babaannem, anneannem başörtülü ve beş vakit namazında hacca yazıldılar ama hac çıkmadığından iki kez umreye gittiler. Kanımda AK Parti ruhu var. 2002 yılından beri diğer dört parti gibi AK Parti üyesiyim!

Diğer adaylardan hiçbir farkım yok. Bende Manisa için proje üretmedim. Şartlarımız eşit.  Parti içindeki tüm hizipçileri ikna edip en az 15 kişiye başkan yardımcısı olma sözü veriyorum. Parti üyesi 9673 kişiden belediyede çocuklarına, torunlarına ve kendilerine en az üç kişiye iş garantisi verdim. Medya ile sabah akşam kahvaltılı toplantılar yapabilirim. İşi ucuza bağlamak için kahvaltı salonu açmayı planlıyorum. Bütün dernek ve STK başkanları ile çekilmiş fotoğraflarım var. Herkesin yanında pişmiş kelle gibi durma yeteneğine sahibim. Yalakalık ve biat kültürü ruhuma işlemiş liderin ne istediğini anlamadan yalakalık yapabiliyorum. Fitim yağ oranım sıfır yalakalıktan bedenimde yağ kalmadı.

Örgütçüyümdür benden daha iyileri sezme ve yok etme yeteneklerine sahibim. Asla benden yeteneklisi, zekisi, çalışkanı barındırmam. Partiyi ve belediyeyi kendi arasında 15 gün içinde 20’ye bölerek daha verimli hale getiririm. Kimseyi bireysel olarak geliştirmem sürü psikolojisi ile donatırım. Çalışan personele düşünecek süre vermem sürekli boş işlerde çalıştırırım. İşleyen demir pas tutmaz!

Yukarıdakilere yaptığım yalakalığın psikolojisi ile altımdakileri her saniye ezerek kendimi mutlu ederim.  Kendimi geliştirerek sonradan görme gelişmiş değişmiş dedirtmem. O nedenle asla okumam vakit kaybıdır. Ben gözlemden yanayım. Benimde yakın çevremde benden nefret eden yüzlerce insan var. Hepsi beni görünce seviyor, sayıyor taklidi yapıyor. Herkesin beklentilerini yükselterek yıllarca insan kullanabilirim. İnsanları önemli hissettirmek konusunda benden iyisini bulamazsınız.

Yuvarlak cümleler ile saatlerce konuşup hiçbir şey söylemeden zaman geçirebilirim. Henüz partimi ve liderimi seçmesem de liderim gibi düşünüp konuşabilirim. TV’lerde insanların gözlerinin içine bakarak gözümü kırpmadan yalan söyleyebilirim. Çünkü söylediklerimin memleket yararına olduğuna kendimi inandırabilirim.

Daha çok yeteneklerim var da onları beni seçecek arkadaşlara özel anlatırım. Söyleyin şimdi neyim eksik? Babadan kalma arsa, iki inek bir de eşek var.  Onları satar tanıtım kampanyasında kullanırım. Ne yapalım 500 binde biz harcayalım. Her şey büyük şehrin geleceği için.

Not; Kendime sağır, dilsiz, kör ve hafıza kaybı geçirmiş üç beş belediye başkan yardımcısı arıyorum. Adayların banka hesabıma 100 bin TL yatırmasını rica ederim. Her tür sponsorluk için beni çekinmeden gece gündüz arayabilirsiniz!