TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Arınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin’de yaşanan zulmü ve soykırımı en yüksek perdeden dile getirdiğini belirtti. Erdoğan’ın, kendini medeniyetin hamisi sayan birçok ülkenin ikircikli tutumunu yüzlerine vurduğunu vurgulayan Arınç, “Cumhurbaşkanımız dünyanın vicdanına hitap etmiş, mazlum Filistin halkının sesini tüm dünyaya duyurmuştur. Bu sesi yalnızca Türkiye ve onun liderinin dile getirmesi takdire şayandır” ifadelerini kullandı.

Mücahit Arınç, Nurlupınarspor futbolcuları ve teknik heyetiyle kahvaltıda buluştu
Mücahit Arınç, Nurlupınarspor futbolcuları ve teknik heyetiyle kahvaltıda buluştu
İçeriği Görüntüle

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cesaretle dile getirdiği sözlerin Filistin meselesinde ortak duygu ve düşünceleri yansıttığını söyleyen Arınç, teşekkürlerini iletti.