Yerel seçim çalışmalarına Yeni Mahalle, Üçpınar ve Laleli mahallelerinde devam eden İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılandı. 

"YILLARCA ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLARA NEŞTER VURACAĞIZ"

Mahallelilerin sorunlarını dinleyen ve vatandaşlarla toplantı yapan Başkan adayı Akan, "Yunusemre'nin bitmek bilmeyen sorunlarına neşter vurmak için geliyoruz" dedi.

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, "Biz seçimden seçime değil, 5 yıldır sahada dur durak bilmeden çalışan bir ekibiz. Vatandaşlarımız da bu farkı biliyor ve bizleri bağrına basıyor. Hem esnaflarımızla buluşmaya, hem de çat kapı ziyaretlerimize devam ediyoruz. Tüm Yunusemrelilerin sorununu mahalle mahalle tespit ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm komşularıma teşekkür ediyorum" dedi. 

"GENÇ VE DİNAMİK YÖNETİM ANLAYIŞIYLA YUNUSEMRE AYAĞA KALKACAK"

Manisa Ticaret Borsası'ndan iki başkana 'Hayırlı olsun' ziyareti Manisa Ticaret Borsası'ndan iki başkana 'Hayırlı olsun' ziyareti

Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, "Sizlere söz veriyorum, teveccüh göstererek beni Yunusemre Belediye Başkanlığı'na seçerseniz şehrimiz gerçek bir sosyal belediyecilik anlayışıyla tanışacak. Sorunları hep birlikte konuşup yine hep birlikte çözüm üreteceğiz. Yunusemre'nin gençlere ihtiyacı var. Genç ve dinamik kadromuzla Yunusemre'deki 87 mahalleye eşit hizmet sağlayarak tüm dertleri sona erdireceğiz"

Editör: Ali Gözen