Hal esnafının çiçeklerle karşıladığı Kurt, dükkanları gezerek esnafları selamlayıp, bilgi aldı ve taleplerini dinledi.

Kurt, Manisa Sebze Meyve Komisyoncular ve Tüccarlar Derneği Başkanı Ömer Akagündüz’ü ziyaret ederek hal esnafının sorunlarını görüşerek çözüm sözü verdi.



Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, burada yaptığı açıklamada, Hal esnafını sadece seçim ziyareti için değil, sorunları ve talepleri dinleyerek 1 Nisan sonrasında bu sorunları çözmek için çalışmaya başlayacaklarını söyledi.



Manisa'nın tarihi ve kültürel dokusuyla birlikte tarım'da da öne çıkarmayı hedeflediklerini belirten Kurt; "Manisa'mız tarihi ve kültürel dokusu kadar aynı zaman da büyük bir tarım şehri. Bereketli Gediz Ovası'nın verimli topraklarında yetişen sebze ve meyveler sofralarımıza ve dünyanın bir çok noktasına ulaşıyor. Bu yüzden tarım bu şehir için ekstra bir öneme sahip. Bizler de bu yüzden "Tarım Kent ve Sosyo Kent" projelerimizi hazırladık. Bu projelerimiz ile inşallah Manisa'da adından daha çok söz ettirecek." dedi.

Bülent Arınç, milletvekilliğinin ‘raconu’nu anlattı: Prestij ve ihalelerde pazarlık yapar Bülent Arınç, milletvekilliğinin ‘raconu’nu anlattı: Prestij ve ihalelerde pazarlık yapar



Yavuz Kurt'a ziyaretlerin, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Erten, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Emre Şener, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer katıldı.

Editör: İclal Çiçek