En son iyi takım olmak maç kazandırmaz demiştik. Sonrada eklemiştik, kazanmak için iyi oynamak lazım diye. Her fırsatta Manisaspor’un iyi takım olduğunu söylüyorum. Hala da ısrar ediyorum. Kim ne derse desin. Ve şunu da ilave ediyorum. Mevcut kadro içinde


En son iyi takım olmak maç kazandırmaz demiştik. Sonrada eklemiştik, kazanmak için iyi oynamak lazım diye. Her fırsatta Manisaspor’un iyi takım olduğunu söylüyorum. Hala da ısrar ediyorum. Kim ne derse desin. Ve şunu da ilave ediyorum. Mevcut kadro içinde bu takımın ileri uç oyuncusu Simonek’tir. Fethiye karşısında attığı gol, bu oyuncunun da öz güvenini yerine getirecektir.

Manisaspor’u son zamanlarda hiç böyle istekli, arzulu görmemiştim. Ve de uzun süredir Manisaspor’un, böyle farklı ve rahat bir maçını seyretmemiştim. Bu rakibin gücü ile mi orantılı diye de düşündüm. Ama sahada mücadele eden siyah-beyazlılara haksızlık etmemen gerektiğini düşündüm. İlk yarıda rakibini sahaya dar eden bir takım vardı. Rakibe, bırakın pozisyon vermeyi, kendi alanına bile sokmayan bir takım seyrettik. Her hattıyla kusursuz bir takım seyrettik. Önce Bekir muhteşem füzesiyle perdeyi açtı. Sonrasında Peroviç penaltıdan farkı ikiye çıkardı. Ardından Murat Gürbüzerol kafayı çaktı üç oldu. İlk yarı bitti derken Eray bir füze daha gönderdi ve maç ilk yarıda bitti.

İkinci yarı, ilk yarı skorunun verdiği rehaveti de yanında getirdi. Fethiyespor biraz daha Manisaspor kalesinde göründü. Ama kalede Volkan Babacan yine görev başındaydı. Maçı ilk yarıda bitiren bir takıma, ikinci yarıda neredeydi diye sormanın da alemi yok. Çünkü zorlu bir hafta Manisaspor’u bekliyor. Hafta içi Denizli deplasmanı, sonrasında Adana Demirspor maçı. Böylesine kritik iki maç öncesinde de gücünüzü de iyi kullanmak zorundasınız. Gerçi bakmayın ikinci yarıda rehavet dediğime. Bu yarıda da kontrol yine Manisaspor’daydı. Ama ilk yarıdaki takımı görünce, insanoğlu işte hep o takımı görmek istiyor. İkinci yarı için en güzel olay. Simonek’in golle tanışmasıydı. Manisaspor forması altında ilk golünü atan oyuncu, muhtemelen üzerindeki stresi de attı.