Haber: Ahmet ÜNSAL

7 Ağustos 2020 tarihinde Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine SGK Baş müfettişliği görevinden getirilen Mustafa Feridun Gülgeç’in görevinden alınmasıyla ilgili personel arkasından “Güle güle" lokması döktürdü.

Yaklaşık 4 yıla yakın Manisa İl Müdürlüğü görevini üstlenen Mustafa Feridun Gülgeç ile ilgili personelin lokma hayrı Türkiye’de bir ilk olarak gündeme geldi.

Bugün günlerden mesir…. Bugün günlerden mesir….

İlginç olay Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü önünde sabah tezgah açan lokmacıdan lokma almak için sıraya girenlerce fark edildi. Dökülen lokmanın kim ve niçin döküldüğü sorusuna yanıt arayan vatandaşlara lokma dökümünü gerçekleştiren lokmacının “Vallahi buradaki daire müdürünün görevden alınması nedeniyle burada çalışan personelin talebi üzerine bu lokmayı döküyorum” oldu.

Lokmacı kendisine verilen lokma dökme işlemini eksiksiz olarak yerine getirirken personel o anları kurumun penceresinden izledi. 

Personel el birliği ile görevden alınan İl Müdürü Gülgeç için “Güle güle bir daha dönme” lokmasını alan vatandaşlar ise şaşkınlıkları gizleyemediler. 

Görevden alınan Mustafa Feridun Gülgeç, eski görev yeri İzmir SGK il müdürlüğü emrindeki Baş müfettiş görevine iade edilirken Gülgeç’ten boşalacak il müdürlüğü koltuğuna ise Mustafa Kılıç’ın getirileceği belirtildi. Şimdi tüm personel yeni müdürün yolunu gözlüyor…

WhatsApp Image 2023-12-05 at 15.39.05

WhatsApp Image 2023-12-05 at 15.39.04-2

WhatsApp Image 2023-12-05 at 15.39.04