SNS Fuarcılık sadece Manisa’da değil, İzmir başta olmak üzere bir çok ilde çeşitli sosyal organizasyonlara imza atıyor. Bu hafta İzmir Kitap Fuarı’yla aynı tarihlerde Manisa Mesir Ticaret Fuarı organize edildi. 
Her iki etkinlik on binlerce kişiyi buluşturdu.   

İZKİTAP Fest - İzmir Kitap Fuarı…
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve SNS Fuarcılık iş birliği ile Kültürpark’ta düzenlenen İZKİTAP Fest - İzmir Kitap Fuarı, edebiyat ve yazım dünyasının birbirinden değerli isimlerini ağırladı. Fuara her gün İzmir, çevre il ve ilçelerden her gün on binlerce kişi akın etti. Öğrenciler ünlü yazlarla, yüzbinlerce kitap ise okurlarla buluştu.   

Manisa Mesir Ticaret Fuarı 30.kez açıldı 
SNS Fuarcılığın en önemli markalarından biri haline gelen Manisa Mesir Ticaret Fuarı bu yıl 30.kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Çeyrek asırdan fazla bir mazisi bulunan fuar, her yıl gittikçe daha da güçlendi. Fuar zaman içinde Mesir Festivali’nin de en önemli parçalarından biri haline geldi.    
Mesir Fuarı, tıpkı İZKİTAP Fest - İzmir Kitap Fuarı gibi bu yıl büyük ilgi görürken SNS Fuarcılık aynı anda iki farklı şehirde düzenlediği iki dev organizasyonu başarıyla tamamladı.

Manisa'da cinayet! Sokak ortasında öldürüldü Manisa'da cinayet! Sokak ortasında öldürüldü


 
 
 

Editör: Murat Yalçın