31 Mart 2024 mahalli idareler seçimleri yaklaşırken siyasilerin saha programları da hız kazandı. TBMM'nin 2024 bütçe görüşmeleri sonrası tatile girmesiyle beraber AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç soluğu Manisa'da aldı. Cuma günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Manisa'da gerçekleştirdiği programlarına iştirak ederek geçiren Arınç cumartesi gününü Salihli'de saha çalışması yaparak değerlendirdi.

Tarihi zirve... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Lideri Özgür Özel bugün görüşecek Tarihi zirve... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Lideri Özgür Özel bugün görüşecek

 "Merkezi iktidarımızı yerel iktidar ile güçlendireceğiz"

Güne Salihli AK Parti İlçe Bakanlığı'nı ziyaret ederek başlayan Mücahit Arınç teşkilat mensuplarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Teşkilatın yeni üyelik çalışmaları ve yaklaşan yerel seçimleri merkezine alan bir toplantı gerçekleştirdiklerini aktaran Arınç; "Geride bıraktığımız hafta içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Manisa özelinde gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısında aldığımız talimatları ve Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını teşkilat mensuplarımıza ilettik. Şimdi sahaya inme ve merkezi iktidarımızı yerel iktidarımızla taçlandırma vakti" dedi.

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Osman Aksoy ve teşkilat mesuplarıyla beraber Salihli'nin en yoğun caddelerinden Sevgi Yolu'nda esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Arınç Salihlililerin gündelik hayata dair görüş, öneri ve taleplerini notlar alarak dinledi.

Instagram'dan Gelen Davete İcabet Etti

Arınç, Salihli ilçe merkezindeki programdan sonra taşkilat üyeleriyle beraber Mersinli mahallesine hareket etti. Instagram'da paylaşmış olduğu bir gönderiye "Vekilim, sizi Mersinli'de de ağırlamak isteriz" yorumunu yapan bir gencin davetine icabet ettiğini belirtti. Yolda genci telefonla arayarak "Ben AK Parti Milletvekili Mücahit Arınç. Müsaitsen bir çayını içmeye uğrayacağım" diyerek Mersinli mahallesindeki genç vatandaşı ziyaretten haberdar eden Arınç, gencin yaşadığı mutluluğu basın mensuplarıyla paylaşarak "Milletimizi temsil eden makamların ulaşılabilir olması lazım. Ancak bu şekilde milletin iradesinin gerçek anlamda tecelli etmesini sağlayabiliriz." dedi.

Mahallenin merkezinde bulunan kahvehanede genç vatandaşla buluşması mahalle sakinlerinin de katılımıyla halka halka büyüyerek mini bir mitinge dönüşen Arınç, en yakın zamanda tekrar ziyarete geleceğini belirterek mahalleden ayrıldı.

Editör: Ali Gözen