Mehmet Çerçi'den iddialarla ilgili açıklama Mehmet Çerçi'den iddialarla ilgili açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, bazı siyasi çevrelerin seçim yaklaştıkça kirli bir siyasi üslup takındıklarını iddia ederek, şunları söyledi: “Seçimi kaybedeceklerini bilen bazı siyasi çevreler algı yaratmak için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün diğer adayların pankart, bayrak ve afişlerini belediye personeline indirttiğine yönelik gerçek dışı açıklamalarla saldırmaktadırlar. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve İtfaiye personeli, ilçe seçim kurulu kararlarıyla kaldırılması istenen ve resmi yazılar ile bildirilen pankart ve afişleri emniyet güçlerinin nezaretinde kaldırmaktadır. 

Afiş, Bayrak ve Pankartların İlçe Seçim Kurulu talimatı ile kaldırıldığını bilmelerine rağmen yine de algı siyaseti yapmaya devam ediyorlar. 
Manisa Büyükşehir Belediyesinin zabıta ve itfaiye daireleri personelleri tarafından ilçe seçim kurulu kararı ile kaldırılan afiş ve pankartların kaldırılması esnasında çekilen fotoğrafların sosyal medya da sanki rakip partilerin bayraklarını belediye personeli indirip, Sayın Cengiz Ergün’ün ve Cumhur ittifakı adaylarının afiş ve bayraklarını belediye personeli asıyormuş gibi yapılan paylaşımlar tamamen gerçek dışıdır ve sadece kirli bir siyasetten ibarettir. Her zaman yaptıkları gibi çamur at izi kalsın anlayışıyla böyle bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ancak biz bunlara alışığız. 31 Mart akşamı da bu yaptıkları kirli siyasetin hiçbir işe yaramadığını ve vatandaşlarımızı kandıramayacaklarını kendi gözleri ile göreceklerdir. Kamuoyuna saygıyla arz ederim”

Editör: İclal Çiçek