Manisa’mızda kurulu en büyük gerçek sivil toplum kuruluşu MADOST Manisamızın sorunları ve çözüm önerileri konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Hiç bir siyasi oluşumun uzantısı olmayan ve farklı farklı görüşlerin bir araya gelerek Manisa’da bir ilki gerçekleştiren Manisa Sevgi ve Dostluk Cemiyeti faaliyetlerini sürdürüyor. Dönem Başkanı Hakkı İşcan, Bakan ziyaretinde Manisamız için artık bir gerçek sivil insiyatifin oluştuğunu ve Madost’un partiler üstü olduğunu her görüşün temsil edildiğini ancak siyasi tartışmaların dışında sadece Manisamızın sorunlarının konuşulup tartışıldığı bir kuruluş olarak yollarına devam ettiklerini ifade ederek, sayın Bakanımızın engin tecrübelerinden yararlanmak ve Manisa’mızda çevresel sorunların en aza nasıl indirgenebileceği konusunda görüş almak amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda Bakanımızın engin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini belirtti.

Bakan Akçalı da Madost kuruluş amacının bugüne kadar kurulmuş en önemli ve kapsamlı bir sivil insiyatifin olduğunu, burada görev alan tüm arkadaşların birer Manisa sevdalısı olarak görev yaptığını söyledi. Akçalı, bu oluşumda görev almanın önemli olduğunu ve bu konuda elinden gelen her türlü desteği yapacağını belirtti.

CHP MYK’sı Manisa’nın Soma ilçesinde toplandı CHP MYK’sı Manisa’nın Soma ilçesinde toplandı

Manisa’mızın sorunlarını tüm toplum katmanları ile birlikte çözme doğrultusunda gereken çalışmaların yapılması doğrultusunda yapılan çalışmalar sonucunda elde ettiğimiz tüm olumlu sonuçların ortaya çıkmasına yardımcı olacaktır ve bunun sonucunda her sorunun çözümü hakkında bilgiler kamuoyu ile paylaşılacaktır dedi. Verimli ve başarılı olan bir toplantı için kendilerini ziyaret eden Madost’a teşekkür ederek toplantı sonlandırıldı.

WhatsApp Image 2023-12-23 at 11.21.23

WhatsApp Image 2023-12-23 at 11.21.23-4

WhatsApp Image 2023-12-23 at 11.21.23-3