Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli bir araya geldi

Yerel seçimlere son 5 gün kala ALF araştırma Yunusemre ilçesi için anket yayınladı. Ankete göre Yunusemre'de yarışında birinci olduğunu iddia eden Tufan Akan, Mehmet Çerçi'nin 2., CHP adayı Semih Balaban'ın ise  üçüncü olduğunu söyledi. 

"SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL 5 YILDIR SAHADAYIM"

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, "Ben seçimden seçime değil, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı görevimle 5 yıldır sahadaydım. Vatandaşlarımıza projelerimizden bahsettim, sorunlarını dinledim, dertleriyle dertlenip çözüm üretmek için çalıştım. Şimdi de sahada bu özverinin meyvesini aldığımızı düşünüyorum. Siyaseti makam mevki için, vatandaşlara hizmet etmek için yapıyoruz. 1 Nisan sabahı itibariyle Yunusemre'de yaşayan her vatandaşımız buna şahit olacak" dedi.

"YUNUSEMRELİLER GENÇLERİN YÖNETİMİNİ İSTİYOR"

Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, "Yunusemre'de toplumun her kesiminden vatandaşlarımız yaşıyor. Bölge genç bir nüfusa sahip. Sokakta gördüğüm herkes, 'Artık gençlerin yönetimi alması lazım' diyor. Biz gençliğimizle, enerjimizle, Yunusemrelilere hizmet sevdasıyla geliyoruz. Bizlere teveccüh gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Açıklanan anketlerde birinci olduğumuz görülüyor. Burdan bir kez daha vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum, ben 1 Nisan sabahı itibariyle herkesin Belediye Başkanı olacağım. Parti aidiyeti her ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyorum. Gelin, Yunusemre'nin kaderini birlikte değiştirelim"

Editör: İclal Çiçek