Vehbi Sarıhan
MANİSA (İHA) -

Manisa'nın dünyaca ünlü üzüm bağlarına beyaz örtü Manisa'nın dünyaca ünlü üzüm bağlarına beyaz örtü

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla Ali Güven, Ümit Sayın, Hazal, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca ve Sibel Alaş konseri düzenledi.


Dönemin pop müzik eserlerinin seslendirildiği birbirinden güzel şarkılara Sarıgöllü vatandaşlar da eşlik etti. Konser gecesinde sahne alan sanatçılar, seslendirdikleri şarkılarla Sarıgöl halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk sanatçılara, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün göndermiş olduğu hediyeleri ve çiçekleri takdim etti.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş ise, “Bu cennet vatanı bize miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman atalarımızı ve aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Burada çok güzel bir gece yaşıyoruz. Bu gecede Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını da sizlere iletmek istiyorum. Bizlere müzik ziyafeti sunan birbirinden kıymetli sanatçılarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.


Sarıgöl Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konseri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları ve çok sayıda Sarıgöllü takip etti.

Editör: Ali Gözen