Herkes gibi 2018’den çok güzel şeyler olmasını bekliyorum. Öncelikle ülkem ve tüm dünya için barış olsun. İnsanlar huzurlu ve sağlıklı yaşasın; çocuklar, kadınlar ve hayvanlar şiddet görmesin vb…
 Peki benim yaşam tarzım haline gelen mesleğim ile ilgili neler bekliyorum?
 Öncelikle hayalim tüm anne adayları, baba adayları; anneler ve babalar çocukları için 2018’de daha bilinçli olsunlar. Bir şeyler yanlışsa onu araştırsınlar, eğitimler alsınlar; doğumlarda kadınların travmaları olmasın, bebekler travmasız doğsun. Travmaların çoğunun bir şey bilmeden körü körüne doğum yolculuğuna çıkmaktan kaynaklandığını herkesin anlamasını istiyorum.
 Bebekler bol anne sütü alsın. Anneler, bebeklerini hem bilinçsizlik hem de estetik kaygıları yüzünden yanlış beslemesinler. Babalar, 2018’de doğum kadının görevi diyerek kadını bu doğum yolculuğunda yalnız bırakmasınlar. Çünkü o dönemde kadınların size daha çok ihtiyacı var. Onlara nasıl destek olacağınızı öğrenmeniz gerek. Bir bitkiyi bile nasıl yetiştireceğinizi öğrenmeye çalışırsınız, oysa bu dünyaya bir insan, bir birey getireceksiniz. O yüzden sağlıklı bireyler ve sağlıklı toplumlar için bilinçlenmemiz gerekir.
 Evet 2018. Senden;  hastanelerin hepsinin doğuma, doğana, doğurana, doğum anına saygılı olmasını istiyorum.
 Anne dostu sezeryanları, artık bütün kadın doğum uzmanlarının uygulamasını istiyorum. Annelerin de,  ‘Anne dostu sezeryan nedir?’ öğrenmesini istiyorum.  Hayatımızın hiçbir döneminde eğitilmekten korkmayın. Hiç kimse her şeyi bilemez ama öğrenmek gerekir. Eğitimsiz olan insanı yönlendirmek daha kolaydır.
 2018 senden çok şey bekliyorum farkındayım ama isteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü kara. Ben; bol kitap okunan, dostluğun ve sevginin yoğun olduğu bilinçli ve kültürlü bir toplum istiyorum senden. Sapıkların, canilerin ve psikopatların çoğunun bilinçsiz ebeveyn ve toplumlar tarafından yetiştirildiğini düşünüyorum. Ne zaman mutlu ve sevgi dolu olacağız, o zaman bu kötülükler olmayacak…