Atilla Efendioğlu, Manisa Kızılay Şube Başkanlığı görevine seçildikten 1 yıl sonra görevden alındı. Üstelik yönetim kurulu üyeleriyle birlikte…

Atilla Efendioğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı:

İşte o açıklama:  

Yaşanan felaket sonrası basında ve sosyal medya platformlarında çıkan Kızılay’ a yönelik yapılan eleştiriler her Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı ve Kızılay dostu gibi bizleri de çok üzmüştür. Çıkan haberler konusunda bilgi sahibi olunması için ve
GEREKEN REFLEKSİN GÖSTERİLMESİ İÇİN anlık mesajlaşma programları üzerinden muhataplarından birine bu haberi göndermeye çalışılırken yine Kızılay ailesine ait bir başka gruba göndermiş bulunmaktayım.

Yapılan bu paylaşım nedeni ile bugün itibari ile Kızılay Manisa İl Başkanlığı yönetim kurulu olarak KIZILAYIN İTİBARINI ZEDELEMEK GEREKÇESİ İLE Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ile GÖREVDEN ALINMIŞ bulunmaktayız. Şahsım ve Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bırakın Kzılayın itibarını zedelemeyi , karşılaştığımız her platformda Genel Merkez Yönetim ve Denetim kurulu tarafından zedelenen itibarını yükseltmek için gayret içinde bulunduk.

İl Şube Yönetim Kurulu Başkanı olarak şahsım tarafından yapılan bu paylaşım nedeni ile tüm yönetim kurulunun görevden alınmasını da anlamış değilim .Söz konusu paylaşımı yapan ben olduğum halde Kızılay Manisa delegelerinin desteği ve iradesi ile göreve gelen şahsım hariç diğer yönetim kurulu üyelerine yapılan haksızlığı ve anti demokratik uygulamayı kabul etmem de mümkün değildir.

Bununla birlikte hayırsever , iyiliksever olmak için bir sıfata gerek görmeyen , bulundukları görev nedeni ile maaş , hakkı huzur , yolluk v.b. herhangi bir ödenti almadan meccanen hatta kendi parasını harcayan İl Şube Yönetim Kurulu Üyeleri olarak GEREKEN REFLEKSİN GÖSTERİLMESİNİ istediğimiz için ; Maaş alarak çalışan Genel Merkez Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri tarafından cezalandırılmış bulunmaktayız. Konunun kısa özeti budur.

Kamuoyunun merak içinde olduğu bir hususu buradan bir kez daha soruyorum. Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu olarak Kızılaya bağlı şirketlerden Hakkı Huzur ücreti alıyor musunuz ? Alıyorsanız ne kadar?

Söz konusu gelişmeler Kamuoyunun Bilgisine sunulur.Saygılarımla....

Atilla Efendioğlu

SNS’DEN İKİ ŞEHİRDE İKİ DEV ORGANİZASYON SNS’DEN İKİ ŞEHİRDE İKİ DEV ORGANİZASYON

Editör: Murat Yalçın