Geçtiğimiz günlerde Yunusemre ilçesi 5526 sokak ile 5515 sokağı birbirine bağlayan güzergâhta sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kez, Manisalıların yoğun olarak kullandığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Adliye Binasına bağlantıyı sağlayan yollarda çalışma başlatıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya çalışmaların tamamlandığı ve planlanan güzergâhlarda incelemede bulundu. 
Konforlu hale geldi
Yunusemre ilçesi 5526 sokak ile 5515 sokağı birbirine bağlayan güzergâhta yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay,” Yunusemre ilçemizin Uncubözköy Mahallesinde ekiplerimizin çalışması devam ediyor. Manisa Su ve Kanalizyon İdaresi Genel Müdürlüğümüzün ekipleri, burada kutu menfez ve yağmur suyu deşarjıyla ilgili çalışma yapmıştı. Altyapı çalışmalarının ardından Uncubozköy Mahallemizin giriş ve çıkışına hizmet eden yaklaşık 500 metrelik bir alanda bozulmalar oluşmuştu. Buradaki bozulmaları gidermek üzere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla sıcak asfalt çalışmalara başladık. Yaklaşık bin beş yüz ton asfalt çalışmamızı bitirdik. Bunun yanı sıra diğer araçların parklanmalarını sağlayabilmesi amacıyla ekstra park alanı çalışması yürüttük. İşin genel kapsamında da 2 bin metrelik kilit parke ve bordür çalışmamız olacak “dedi. 
Planlanan çalışmaları anlattı
Bölgede planlanan yol bakım çalışmaları hakkında da konuşan Kuruçay,” Çalışmalarımızı yürütürken, mevcut caddelerimize, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi ve Adliye Binasına hizmet veren cadde üzerinde diğer altyapı kuruluşlarının çalışmaları nedeniyle ciddi bozulmalar olduğunu fark ettik. Başkanımızın talimatıyla sıcak asfalt çalışmalarını başlatıyoruz. Yaklaşık 2 bin ton kadar daha sıcak asfalt çalışmamız olacak. En kısa sürede asfalt, kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamlamayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz ”şeklinde konuştu.

Manisa Mesir Alayı… Manisa Mesir Alayı…

Editör: Murat Yalçın