Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP’nin Ankara’da gerçekleşen büyük kurultayı sonrasında, ayağının tozuyla Manisa Sancaklı Yörükler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Alaybey pazaryerinde düzenlenen ve geniş katılımlı olarak gerçekleşen iftar programına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, belediye başkan adayları, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Edilen duaların ve açılan iftarın ardından Başkan Ergün, Manisa Sancaklı Yörükler Derneği’ne konuk oldu.

Dernek Başkanı Kerim Gümüş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetler, yatırımlar ve hayata geçireceği projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kırsala özellikle de üreticilere, çiftçilere yönelik Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin birçok desteği bulunduğunu belirten Başkan Ergün, desteklerden faydalanmaları konusunda çağrıda bulundu. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere değinen Başkan Ergün, “Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: İclal Çiçek