31 Mart yerel seçimleri öncesinde sahadaki çalışmalarını sürdüren Ahmet Karadağ, Karaağaçlı Mahallesi’nde mehteran takımı marşları, havai fişek ve meşalelerle karşılandı. 

TBMM Genel Kurulu’nda CHP ve MHP arasında 'Manisa' tartışması TBMM Genel Kurulu’nda CHP ve MHP arasında 'Manisa' tartışması

Şehzadeler’in öksüz bırakılmış makus talihinin 31 Mart’ta değişeceğini söyleyen İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Karadağ, “Artık net bir şekilde belli olmuştur. Şehzadeler’in dipten gelen sessiz çığlığı sandıkta büyük bir haykırışa dönüşecektir. Seçim günü geldiğinde Şehzadeler kendi gibi olana emaneti teslim edecek, bize biz gibi olan lazım diyecek ve yepyeni bir dönem başlayacak. Milletimiz kabı değişip içi aynı kalanlarla, projesi olmayanlarla, hayal satanlarla bu memleketin asıl evlatlarını ayırmasını bilecektir.” dedi.

ÇOCUKLAR AHMET KARADAĞ’I ÇOK SEVDİ
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ adeta gövde gösterisi yaptığı Karaağaçlı’da çocukların gösterdiği yoğun ilgiden konuşmasını güçlükle tamamladı. Vatadaşların bizim Ahmet olarak tanıyıp sevdiği Ahmet Karadağ etrafını biranda çeviren çocuklardan büyük ilgi gördü. Haftasonu programları kapsamında Karaağaçlı’da düzenlediği Ramazan Şenliği’ne katılan ve program sonrasında vatandaşlara hitap etmek üzere mikrofonu eline alan Ahmet Karadağ çocukların kendisine göstermiş olduğu yoğun sevgi gösterisi altında konuşmasını güçlükle tamamlayabildi. Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ve çocuklar arasında gerçekleşen samimi sevgi programa katılanların içini ısıttı.

Editör: İclal Çiçek