Mehmet Çerçi'den iddialarla ilgili açıklama Mehmet Çerçi'den iddialarla ilgili açıklama

Hazırladığı projelerini seçmenlere anlatan Ahmet Karadağ, “Şehzadeler’in öz evladı olduğunu ispat etme ihtiyacı olmayan tek adayım. Aşım işim hep bu şehirde oldu. Hep birlikteydik. Seçimi kazandığımızda yine hep beraber olacağımızın en büyük kanıtı da budur. İnsanları salonlara tıkıp ayağımıza çağırmadık. Gönlümüz gözümüz Şehzadeler’den başka yerde hiç olmadı. Bundan sonra da Şehzadelerimizi makamdan değil sokakta ki vatandaşlarımızdan aldığımız güçle birlikte yöneteceğiz.” diyerek seçmenlere seslendi. 

“ŞEHZADELER DERT YUMAĞI OLMUŞ”
Bayındırlık Mahallesinde gerçekleştirdiği mitingde toplanan çok sayıda mahalleliye hitap eden Karadağ; “En temel ihtiyaçlara bile derman olmayan bu anlayış değişecek. Bugün Şehzadeler’in yeterli sayıda kreşi yok. Anneler babalar çalışmasa olmaz. Çalışsa çocuğa kim bakacak, nerede eğitim alacak derdiyle kara kara düşünüyor. En yakın oyun sahası diğer ilçede. İmarda büyük eşitsizlikler var. Evini dönüştürmeye kalkan evinden oluyor. Sıkıntılar ötelene ötelene düğüm olmuş vaziyette ama hepsini çözeceğiz.”

EŞİT HİZMET SÖZÜ
Karadağ sözlerini şöyle sürdürdü, “Şehzadeler yolunu kaybetmiş bir gemi gibi rüzgar nereden eserse oraya gidiyor. İnşallah 1 Nisan’da tepeden gelerek aday yapılanlar değil Şehzadeler’in öz evlatları olarak bizler kazanacağız. Bu yönetim anlayışının vakti dolmuştur. Şehzadeler’de vakit bu memleketin öz evlatlarının yönetiminde her mahallesine eşit hizmetin ulaşmasının vaktidir. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren yepyeni bir hizmet yolu zaferimizle birlikte başlayacak.” dedi.

Editör: İclal Çiçek