Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, bugün seçim çalışmaları kapsamında gittiği Turgutlu’da, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla düzenlenen anma programlarına katıldı. Sabah saatlerinde, ilçedeki 50. Yıl Alanı’nda gerçekleşen çelenk sunma törenine katılan Zeyrek, daha sonra Turgutlu Eski Mezarlık’ta bulunan şehitliği de ziyaret etti. Zeyrek, günün devamında Gaziler Derneği’nde de bir buluşma gerçekleştirdi. 

Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı

ZEYREK’TEN VİDEOLU ANMA
CHP’li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, bir de sosyal medya hesabından bir video paylaştı. 18 Mart’a özel hazırlanan bu video, büyük bir beğeniyle karşılandı. Video vatandaşlar tarafından da ardı ardına paylaşıldı. 

MANİSA’DAN TÜRKİYE’YE ATAMIZIN İZİNDEYİZ
Ferdi Zeyrek’in şehitlik içerisinde yer alan Atatürk anıtına doğru elindeki Türk Bayrağı ile yürümesi ve video seslendirmesinde yer alan sözler tüyleri diken diken etti. İşte videoda geçen o duygulandıran sözler; “Onurlu bir ömrün, barışa doğmanın, hür yaşamanın, geleceğe umutla bakmanın duygusu işlemişse neslimize; geri dönmeyi düşünmeden şahadete koşanlar sayesinde… Ey şehit torunu! Kaldır başını, selamla atanı. Ceddin bilir. İster içerde olsun ister dışarda. Düşman önce inançla yenilir. Toprağımıza sahip çıkacak olan biziz. Manisa’dan Türkiye’ye Atamızın izindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Çanakkale’nin tüm kahramanlarına saygıyla, rahmetle, minnetle…”

Editör: İclal Çiçek