AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği'ni ziyaret ederek Sivil Toplum Kuruluşlarına önem verdiklerini ve Yunusemre'nin de önemli bir ilçe olduğunu vurguladı.

Daha sonra Rastplast Plastik Fabrikası'nı ziyaret eden Yenişehirlioğlu ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, fabrika sahibi Ramazan Yıldız'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'ün yeğeni Rümeysa Yılmaz'ın vefat eden ailesine taziye ziyaretinde bulunan Yenişehirlioğlu, Yunusemre'de esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Üretken ve sürdürülebilir bir belediyecilik anlayışıyla Yunusemre'nin gelişim ve kalkınma sürecini devam ettireceklerini vurguladı.

Yunusemre Belediyesi İrfan Meclisi Gençlik Buluşması programında gençlerle bir araya gelen Yenişehirlioğlu, hayal eden ve hedefleri olan bir gençlikle yol yürümenin gurur verici olduğunu söyledi.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı Vefa Yemeği'nde konuşan Yenişehirlioğlu, AK Parti'nin içerisinde barındırdığı vefa duygusu ile birlik ve beraberliğini sürdürdüğü müddetçe 21 yıl daha iktidarda kalacağını, millete hizmet kervanını sürdüreceğini söyledi. AK Parti'yi bir gönül hareketi olarak gördüklerini ve çalışmalarını bu çerçevede sürdürdüklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz"

Doğru ve güzel insanları iş başına tevdi etmenin önemini vurgulayan Yenişehirlioğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin çalışmalarından övgüyle bahsetti ve hem Yunusemre’de hem de Manisa’da tekrar başarıya ulaşacaklarını söyledi.

Editör: İclal Çiçek