Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in, yaptığı girişimler sonucunda 150 TL olan Manisa-İzmir arası ulaşım 100 TL’ye indi. Yapılan yeni düzenleme ile öğrenciler 80 TL karşılığında ulaşımlarını sağlayabilecek.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik ve ortak çözüm anlayışı ile vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, attığı yeni adım ile vatandaşlara ekonomik olarak da destek sağladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in Manisa - İzmir arasındaki ulaşımda indirim sözü üzerine Manisa Seyahat ile yapılan karşılıklı görüşmeler sonucunda indirim müjdesi vatandaşlara duyuruldu. Başkan Zeyrek, Manisa Otobüs Terminali’nde yaptığı çalışma açıklama ile "Manisa Seyahat bugün sabahtan itibaren Manisa-İzmir arası 100 TL, öğrencimize ise 80 TL’ye hizmet vermeye başladı" ifadelerini kullanmıştı.
Başkan Zeyrek bugün yaptığı paylaşımla vatandaş memnuniyetini gözler önüne serdi. Zeyrek, "Yüzler gülüyor daha ne olsun" ifadelerine yer verdi.