SİYASETİN GÜZEL YÜZÜ Belediye Meclisi’nde, hem de soğuk rüzgarların estiği bir dönemde ortaya çıktı bu işbirliği fikri. Plana göre Manisa’nın 30 yıldır çözüm bekleyen atık su arıtma tesisi ile katı atık bertaraf tesisinin Manisa’ya yapılması amacıyla Ank

SİYASETİN GÜZEL YÜZÜ Belediye Meclisi’nde, hem de soğuk rüzgarların estiği bir dönemde ortaya çıktı bu işbirliği fikri. Plana göre Manisa’nın 30 yıldır çözüm bekleyen atık su arıtma tesisi ile katı atık bertaraf tesisinin Manisa’ya yapılması amacıyla Ankara’ya gidilecekti, hem de beraber… AK Partililerle MHP’liler beraber… Yani ben bundan bir hafta önce; “Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, Sümer Oral, Erkan Akçay, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Ak Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz ve Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu’dan oluşan Manisa heyeti Ankara’ya gidecek. Heyet çeşitli bakanlıkları ziyaret ederek görüşmeler yaptıktan sonra atık su arıtma tesisi ile katı atık bertaraf tesisinin Manisa’ya yapılması için kredi sözü alacaklar. Sorun büyük ölçüde çözülecek.” diye yazmış olsaydım, herhalde en hafif tepkiniz gülümsemek olurdu. Zaten ben de yazmadım! İşbirliği kararının alındığı meclis toplantısını takip etmiş olmama rağmen itiraf ediyorum, hiç ama hiç inanmadım bir araya geleceklerine… Haberi “görülmemiş ittifak” başlığıyla verirken de samimi değildim. Ama beni de benim gibi düşünenleri de bu siyasetçiler utandırdı.
Helal olsun size…
Belki de utandığım, utandırıldığım için ilk defa bu kadar mutluyum. Ve yukarıda isimleri geçen herkese bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum. Siyasi kimliklerinizi bir kenara bırakıp bu şehrin geleceği için kol kola girip Ankara’da kapı kapı dolaştığınız için size defalarca teşekkür ediyorum.
Böyle olun, canımızı yiyin…
Tekrar tekrar teşekkürler…  
Darısı Türkiye’yi yönetenlerin ve yönetenlere muhalefet edenlerin başına…