Serhat Orhan'ın açıklaması şöyle:
KIYMETLİ KARDEŞLERİM, DEĞERLİ TURGUTLULAR
Bundan 22 yıl önce sizlerle birlikte Cumhurbaşkanımız  Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ın işareti ile bir yola çıktık.

Ülkemizin her köşesine yapılan sayısız hizmet AK PARTİ iktidarı AK PARTİ teşkilatları AK kadrolar ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kazandırıldı ve kazandırılmaya devam ediyor.

Ülkemize kazandırılan bu hizmetlerin yanı sıra bizler de AK PARTİ iktidarı ve " İktidarla aynı dili konuşan belediyecilik " sloganıyla AK PARTİ belediyeciliğinin en güzel örneklerini " Irlamaz Spor Vadisi, 300 yataklı Devlet Hastanesi, Adliye, Fakülte, Meslek Yüksek Okulu, onlarca okul, öğrenci yurtları, Spor tesisleri, yollar, sosyal tesisler, konutlara doğalgaz, ve daha sayamayacağım yüzlerce icraatı TURGUTLU'ya AK PARTİ sayesinde kazandırdık.

Şimdi sandığa gidiyoruz.

Bu seçimler ülkemizin ve milletimizin kaderinde bir dönüm noktası. Ben de bu memleketin derdiyle dertlenen her sorumlu vatandaş gibi bu dönüm noktasının öneminin farkındayım.
Vakit farklı hesaplar yapmanın, farklı beklentiler içinde olmanın, kırgınlığın, küskünlüğün vakti değildir.
Vakit şehrimize ve memleketimize sahip çıkma vaktidir.
Ülkemizin karşı karşıya kalması muhtemel güçlükler, sıkıntılar karşısında elimizi değil gövdemizi taşın altına koyma vaktidir.

Bu sebeple Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ülkemizin ve milletimizin huzur, refah ve milli birliğine tehdit oluşturacak tüm odaklar karşısında birleşilmesi" çağrısını bir talimat kabul ederek 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Milletvekilliği genel seçiminde AK parti ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı var gücümle destekleyeceğimi kamuoyuna ilan ediyorum.

Turgutlu Belediyesinden ahde vefa Turgutlu Belediyesinden ahde vefa

Tüm kardeşlerime beni sevenlere ve değerli Turgutlu halkına çağrım şudur;

Hiçbir beklenti, hesaplaşma ve benzeri bir durum içerisine girmeden lafı eğip bükmeden diyorum ki...

Şehrimizde ve ülkemizde hizmetin devamı memleketimizin geleceği huzuru ve refahı için; BİR OY RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A BİR OY AK PARTİ'YE.

Editör: Ali Gözen