Mahalle meydanında gerçekleşen düğün, meşaleler, havai fişek gösterileri ve Kürtçe ezgiler eşliğinde adeta bir kardeşlik şölenine dönüştü. Davetliler halaylarla, tebessümlerle ve gönül birliği içinde buluşurken; sahnede çalınan Kürtçe şarkılar eşliğinde Mücahit Arınç’ın halay başı olması, barış ve birlikte yaşama mesajlarının altını çizen sembolik bir ana dönüştü.

Ceylan ve Ömer Özcan çiftinin ev sahipliğinde düzenlenen cemiyete, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz da katıldı.

Etkinlik sonrası açıklama yapan Mücahit Arınç, şunları söyledi:

Manisa'da tır kontrolden çıktı: 1 yaralı
Manisa'da tır kontrolden çıktı: 1 yaralı
İçeriği Görüntüle
“Yekta evladımızın sünnet düğününde bir aradaydık. Ailesinin sevinci hepimizin ortak sevinciydi. Bu topraklarda hangi dilde söylenirse söylensin; bir şarkının, bir halayın, bir tebessümün insanları birbirine yaklaştırdığına her defasında yeniden tanıklık ediyoruz. Bugün burada barışın, kardeşliğin, kültürel zenginliğin en güzel örneği yaşandı.”

Arınç, “Allah tüm evlatlarımıza hayırlı ömürler nasip etsin. Yekta’nın damatlığını da görmeyi nasip etsin” diyerek Özcan ve Baş ailelerine iyi dileklerini iletti.

Gece boyunca süren cemiyet, hem eğlenceli hem de anlamlı atmosferiyle, toplumsal birlik ve kültürel saygının Manisa’daki güçlü tablosunu bir kez daha ortaya koydu.

D24Bc7Ff 5Ad4 4577 9Dde 1C986B2Aebee4D9D18A8 05E5 489F B6Ff 33E1815691999053Ada2 Aa70 4Fba 87Fc 99B0B540F7BbCde3Ef3E 7C2E 4D35 9Ab6 Bcfb68017054