Manisaspor’un geldiği son durum bakar mısınız? İHA Manisa muhabirleri Aykut Yeniçağ ile Ersan Erdoğan’ın geçtiğimiz gün yaptığı haber birazcık Manisa sevdası olan herkesi etkilemiştir. Etkilemesi de lazım.       
Haberde; “Eski futbolcularına olan borçları nedeniyle 15 puanı silinen ve TFF 2. Lig’in dibine demir atan Manisaspor, tarihinin en zor günlerini geçiriyor. Kasap esnafına olan borçlarından dolayı kupaları haczedilen siyah-beyazlılar, yaklaşık 8 aydan bu yana fatura borçlarını ödeyememeleri sebebiyle ısınmak için tenekede odun yakıyor, mum ışığı altında maçlara hazırlanıyor.” deniliyor. 
Fotoğraflar da zaten haberin ispatı…
Bu içler acısı duruma neden kayıtsız kalınıyor? 
Manisaspor konusunda neden herkes kör, sağır ve dilsiz? 
Manisaspor yavaş yavaş ölüyor. Damarlardan kan çekildikçe kalp duruyor. Beyin ölümü ise çoktan gerçekleşti. Manisaspor yoğun bakımda ve bir mucize lazım. 
O mucize gerçekleşir mi? 
Manisaspor’u bu hale kimler düşürdüyse onlar düzlüğe çıkaracak. 

Son yıllarda Manisaspor üzerinde Ak Parti-Cengiz Ergün savaşı vardı. Bir türlü yönetim paylaşılamayınca aşama aşama bugünkü noktaya gelindi. Ama artık Ak Parti-Cengiz Ergün ittifakı var. Cengiz Ergün ile AK Partili belediye başkanları, milletvekilleri kol kola seçim çalışması yapıyor. Meclis üye listeleri bile ortak yapıldı.   
Bu ittifak havası Manisaspor’a yansıtılamaz mı?    
Seçimlerin sonuçları ne olur bilemeyiz. Kim kazanırsa kazansın Manisaspor’un kurtarılması şart. Bu söyleyeceklerim Millet İttifakı ve diğer partilerin adayları için de geçerli. 
Gerçek olan şu; Harekete geçilmesi elzemdir. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün tam da seçim arifesinde Ak Parti’nin de desteğini arkasına alarak bir çözüm yolu önermesi bir müjde olacaktır camiaya. 
Borç batağındaki bir kulübün ayağa kaldırılması elbet de kolay değil. Ama liderler böyle zamanlarda ortaya çıkar. 
Manisaspor’un ölüme terk edilmesini beklemek yakışmaz.    
Bunu kim başarırsa kahraman olacaktır... 
Manisaspor kapanmasın. Manisaspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilçe belediyelerinin spora aktardıkları kaynaklarla birlikte tek çatı altında birleşsin. Taraftarlar ve şehir de… 
Her konuda ittifak oluyor da neden Manisapor konusunda olmasın…