Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara’nın doğusu, Balıkesir'in kuzeyi ve Çanakkale'nin doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Bolu, Karabük, Çankırı, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Ankara'nın ve Eskişehir'in kuzeybatı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Manisa'da Engelliler Haftası'nda farkındalık yürüyüşü Manisa'da Engelliler Haftası'nda farkındalık yürüyüşü

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, pazar günü etkisini artıran hava sıcaklıklarının İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da gelecek hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Yeni haftada Manisa'da hava nasıl olacak? 

Manisa’da yeni haftada sıcak hava etkili olacak. Sıcaklıkların hafta boyunca 37 derece ile 39 derece arasında değişmesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 38°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 37°. 16 Ağustos 2023 Çarşamba Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 38°. 17 Ağustos 2023 Perşembe Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 38°. 18 Ağustos 2023 Cuma Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°.

Editör: Ali Gözen