Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun doğusu, Kocaeli, Sakarya, Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Eskişehir, Bolu ve Düzce çevreleri, Ankara’nın güney kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batı kesimlerde toz taşınımı bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

UYARILAR

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Marmara'nın güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'de toz taşınımı beklendiğinden; görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Ege böylesinde havanın parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İç Ege'nin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde toz taşınımı bekleniyor.

MANİSA'DA SICAKLIK DÜŞÜYOR, YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Manisa için yarın sağanak yağış ve sıcaklık düşüşü uyarısında bulundu. Kent genelinde etkili olacak yağışların yanı sıra, hava sıcaklıklarında da önemli bir düşüş yaşanacak.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 35°. Yarın için Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 27°. 24 Mayıs 2024 Cuma Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 27°. 25 Mayıs 2024 Cumartesi Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 28°. 26 Mayıs 2024 Pazar Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 29°.

Şehzadeler'den mezar ziyaretine gelenlere karanfilli karşılama Şehzadeler'den mezar ziyaretine gelenlere karanfilli karşılama

Editör: İclal Çiçek