SABAH SOFRASINDA ESNAFLA BULUŞMA
Güne Çatal Camii önünde esnafla yapılan kahvaltıyla başlandı. Günün ilk saatlerinde kurulan bu sofrada hem muhabbet edildi hem de esnafın gündemine dair başlıklar konuşuldu.
Arınç, sabah buluşmalarının önemine değinerek, “Günün bereketini esnafımızla birlikte karşılamak, onların halini hatırını sormak bizim için çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

ALAYBEY PAZARI’NDA DOĞAL TEMAS
Kahvaltının ardından Alaybey Cumartesi Pazarı’na geçen Arınç, tezgâhları dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çay eşliğinde yapılan sohbetler ve samimi diyaloglar günün en canlı anlarını oluşturdu.
Pazarın doğal akışı içinde gerçekleşen bu buluşmalar sırasında Arınç, “Buralar sadece alışveriş yapılan yerler değil, aynı zamanda şehrin nabzını tutan yerler” diyerek pazar kültürünün önemine dikkat çekti.

HAYIR SOFRASINDA KALABALIK BULUŞMA
Programın devamında katılınan inşaat hayır yemeğinde kalabalık bir vatandaş topluluğuyla aynı sofrada buluşuldu. Paylaşma ve birlikte olma duygusunun öne çıktığı bu buluşmada Arınç da vatandaşlarla sohbet etti.
“Bu sofralar birliktir, beraberliktir. Aynı lokmayı paylaşmak bizi birbirimize daha da yakınlaştırıyor” sözleri, hayır buluşmasının ruhunu yansıttı.
ALTINOKTA KÖRLER DERNEĞİ AÇILIŞI
Günün devamında Altınokta Körler Derneği’nin yeni hizmet binasının açılışına katılan Arınç, sosyal sorumluluk vurgusu yaptı. Açılışta vatandaşlarla bir araya gelen Arınç, engelleri birlikte aşma anlayışının önemine dikkat çekti.

ESNAF ODALARINDA SEKTÖR GÜNDEMİ
Günün ilerleyen saatlerinde esnaf odalarına ziyaretler gerçekleştirildi. Kahveciler Odası Başkanı Emrah Uğursalan ve yönetimiyle yapılan görüşmede sektörün gündelik meseleleri ele alınırken, Manisa Terziler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Şafak Yıldırım ve yönetimiyle yapılan buluşmada da esnafın beklentileri konuşuldu.
Bu temaslara ilişkin Arınç, esnafın sahadaki görüşlerinin kendileri için yol gösterici olduğunu belirtti.
GÜN CANLI YAYINLA TAMAMLANDI
Yoğun geçen günün sonunda Arınç, İzmir merkezli Neo TV’de yayınlanan Haber Aktif programına katıldı. Programda hem Manisa’ya dair başlıklar hem de ulusal gündem ele alındı.
Arınç, “Sahada ne görüyorsak, ne duyuyorsak bunu her platformda dile getirmeye çalışıyoruz” diyerek gün boyu süren temasların yansımasını paylaştı.







