HABER:SERKAN ÖZCAN
Yunusemre ilçesine bağlı Bozköy Mahallesi 5504 sokak üzerindeki bir apartmanda meydana gelen olayda, ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aile içindeki kavgaya müdahale etmek amacıyla olay yerine hareket etti. Ancak ekipler, kavgaya karışan bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Saldırgan, polis ekiplerine elindeki bıçağı göstererek tehditler savurdu. Elindeki bıçağı bırakmayı reddeden şüpheli, bir polis memurunun silahını almaya çalışırken arbede yaşandı. Kısa süren mücadele sonucunda saldırgan etkisiz hale getirildi.

Özşanal'dan Mesir Fuarı'na özel indirim kampanyası Özşanal'dan Mesir Fuarı'na özel indirim kampanyası

Olayda 2 polis memuru darp sonucu kollarından ve ellerinden yaralanırken, saldırgan da elindeki bıçakla hafif şekilde yaralandı. Bölgeye çağrılan sağlık ekipleri, yaralı saldırganı Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesine götürdü. Yaralanan 2 polis memurunun ise tedavilerinin Merkez Efendi Devlet Hastanesinde devam ettiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Yaşanan bu olay, polis ekiplerinin günlük görevlerini yerine getirirken karşılaştıkları riskleri bir kez daha gözler önüne serdi. Polis teşkilatının güvenlik sağlama ve toplum düzenini koruma görevine yönelik yapılan saldırılar, polislerin fedakarlıklarını ve mesleklerini icra ederken üstlendikleri riskleri hatırlatmaktadır. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Editör: Ali Gözen