KIRKAĞAÇ KAVUNUNDAN SONRA  KIRKAĞAÇ TOPALAK YEMEĞİ DE  TESCİLLENDİ KIRKAĞAÇ KAVUNUNDAN SONRA KIRKAĞAÇ TOPALAK YEMEĞİ DE TESCİLLENDİ

Hakan Demir
MANİSA (İHA) - Mahalle sakinleri aralarında topladıkları paralarla aldıkları yüzlerce zeytin ve meyve ağacı fidanını mahallenin dört bir köşesine dikerek gelecek nesillere daha yeşil bir mahalle bırakmak için önemli bir çalışma gerçekleştirdi.

Bakır Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar sosyal medya üzerinden başlattıkları akımla kısa sürede organize oldular, aralarında topladıkları paralarla onlarca fidan aldı. Bakır Mahallesinde sosyal medya üzerinden bu akımı başlatan isimlerden Ahmet Altınöz isimli vatandaşın öncülüğünde alınan yüzlerce zeytin ve meyve ağacı, el birliğiyle tüm mahalleye dikildi. Fidanlar mahalle sakinlerinin girişimleriyle Bakır Mahallesi girişine ve mahallenin çeşitli bölgelerine dikilirken, akımı başlatan isim olan Ahmet Altınöz isimli mahalle sakini gelecek nesillere yeşil bir mahalle bırakacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İHA Muhabirine konuşan Ahmet Altınöz, “Sosyal medyada “Mahallemizi yeşillendirelim” diye bir akım başlattık. Sağ olsun birçok arkadaşım hemen bu akıma dahil oldu. Kısa sürede para toplayıp hem zeytin hem de meyve fidanları aldık. Yüzlerce fidanımızı hemen mahallemizin çeşitli yerlerine dikimine başladık. İnşallah memleketimizi yeşillendireceğiz ve gelecek nesillere yeşil bir Bakır Mahallesi bırakacağız.” dedi.

Editör: İclal Çiçek