Seçim çalışmalarının giderek ivme kazandığı bu günlerde, AK Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Şehzadeler’i karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Gündüzleri yoğun bir şekilde esnaf ziyaretleri, STK buluşmaları ve hane ziyaretleri yapan Kurt akşamları da Mahalle ziyaretlerini ihmal etmiyor. Her akşam bir mahallede vatandaşlarla buluşan Kurt’un bu buluşmaları zaman zaman miting havasına dönüşüyor.

12 bin 500’e geçinebilen bir emekli, tam bir ekonomi uzmanıdır, bakan yapılmalı! 12 bin 500’e geçinebilen bir emekli, tam bir ekonomi uzmanıdır, bakan yapılmalı!

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt’un Mahalle ziyaretleri kapsamında son durağı Karaoğlanlı Mahallesi oldu. Mahalleye girişi esnasında kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısı ve genciyle Mahalle halkının büyük ilgisi ile karşılaşan Kurt’un ziyareti hareketli geçti.


Karaoğlanlı Mahalle ziyareti esnasında Kurt’a AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş, Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Samed Zenginoğlu, Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik ettiler.

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, 31 Mart seçimlerinin ardından Türkiye'nin önümüzdeki dört yıl boyunca seçim görmeyeceğine inandığını belirterek, yeni dönemin Türkiye için güven ve istikrar getirmesini temenni etti. Kurt, Cumhur İttifakı bayrağının tüm belediyelerde dalgalanması için büyük bir özveri ile çalışacaklarını ifade ederek, “AK Parti ve Cumhur İttifakı geleneksel belediyeciliği sosyal belediyecilikle buluşturarak işsizlerin, engellilerin, yoksulların da belediyecilikten faydalanmasını sağlamıştır. Ayrıca yapacağımız çalışmalar ile aynı zamanda gönül belediyeciliği ile insanların iç dünyasını ihya etmeyi hedeflemekteyiz. Hepinizin de bildiği gibi geçtiğimiz hafta Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Kültür sitesinde yaklaşık bin kişiye projelerimizi halkımıza sunduk. Bizler bu projeleri sosyal medyada paylaşmak yerine bizzat vatandaşlarımız tüm detayları ile anlattık. Bu uygulamayı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Adayımız Cengiz Ergün ile birlikte yalnızca ikimiz adaylar olarak yaptık ve halkımız anlattık” dedi.

“PROJELERİMİZ GERÇEKÇİ, YERE BASAN VE FİNANSE EDİLEBİLİR, GERÇEKÇİ PROJELER”

Şehzadeler ilçesinin Türkiye Yüzyılı vizyonuna hazırlanması için açıkladıkları projelerin tamamının finanse edilebilir projeler olduğunu ifade eden Kurt ”Halkımız için hazırladığımız projelerimizin tamamı finanse edilebilir, uygulanabilir ve detaylı bir şekilde planlanmış projelerdir. Bu projeler sadece vaat değil gerçekçi hedeflerdir. Bizler projelerimizi birkaç çizim ile sosyal medyadan değil, halkımızın karşısına çıkarak yaklaşık 2 saat boyunca detaylı anlatarak açıkladık” dedi.

Konuşmaların ardından bir süre Mahalle halkıyla sohbet eden Kurt, vatandaşların mahalle ile ilgili sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında çalışma içerisinde olacağını ifade etti.  

Editör: Murat Yalçın