Yaşlı bireylerin yaşadıkları en önemli sorunlar arasında yalnızlık, bakım ihtiyacı ve yoksulluk olduğunu dile getiren Özcan; “Toplumun hafızası ve tecrübeleriyle geleceğimize ışık tutan tüm yaşlılarımıza hak ettikleri hayat standartlarında sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

“HÜKÜMETİN YAŞLILARIMIZA REVA GÖRDÜĞÜ EMEKLİ MAAŞI MAALESEF 7 BİN 500 LİRADIR”

İYİ Parti Manisa Kadın Politikalar Başkanı Tuba Kotan Özcan ve kadın politikaları üyeleri 1 Ekim Yaşlılar Günü Münasebetiyle Manisa Huzurevi Vakfına ziyarette bulunarak, yaşlılar bir araya geldi. Ziyarette yaşlılarla bol bol fotoğraf çektirip sohbet eden İYİ Partili kadınlar, geçmişin aynası olan yaşlıların sadece bu günlerde değil sürekli olarak hatırlanması gerektiğine vurgu yaptı. 

Manisa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yeni atama Manisa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yeni atama

Ziyaret sonrası konuşan Başkan Özcan ise şunları söyledi, “Hükümetin yaşlılarımıza reva gördüğü emekli maaşı maalesef 7 bin 500 liradır. Yaşlılarımızı hastalığında yalnız bırakan, açlığa mahküm eden, çaresizliğe terk eden bu ekonomik ve sosyal politikalar, yaşlıyı İtibarsızlaştırmakta ve onurlu yaşam hakkını elinden almaktadır. Ömrünün büyük bir bölümünü ailesine, topluma ve ülkesine hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Toplumun hafızası ve tecrübeleriyle geleceğimize ışık tutan tüm yaşlılarımıza hak ettikleri hayat standartlarında sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum”

Editör: Ali Gözen