AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili  Murat Baybatur'un açıklamadı şöyle:

21 yıl önce bir ideale inandık ve inandığımız yolda kar, kış, yağmur çamur, fırtına boran demeden aşkla yürüdük. Yürüdükçe desteğinizle büyüdük.

Çok çalıştık. Her seçim döneminde "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedik, yalana yanlışa tevessül etmedik. Girdiğimiz tüm seçimlerde milletimiz doğrudan ve hizmetten yana oyunu kullandı. Zorlu yolda hiçbir zaman yalnız değildik.

#14Mayıs'ta meclis çoğunluğunu #Cumhurİttifakı'na teslim eden milletimiz #TürkiyeYüzyılı'nın anahtarının kendisinde olduğunu tüm dünyaya gösterdi ve işaret fişeğini ateşledi.

Aradan geçen 14 günde vatan, millet ve bayraktan uzak siyasetleriyle, bu topraklardan olmayanların desteğiyle kazanma hayallerine kapılanların zaten bildiğimiz asıl niyetlerini ve yüzlerini milletçe bir kez daha gördük. En güzel cevap sandıktan geldi.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni anayasa' teklifine yanıt Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni anayasa' teklifine yanıt

Şimdi işimize bakma vaktidir. Bize milletimize hakaret edenlere muhabbetle hakikati anlatma vaktidir. Seçim atmosferinde oluşturulmaya çalışılan kutuplaşmalardan uzak dün olduğu gibi bugün de yarın da 85 milyonla sarılma, kucaklaşma, sevme ve sevgiye layık olma vaktidir. 

Başta Filistin, Azerbaycan, Balkanlar olmak üzere Türk devletleri ve tüm islam coğrafyasındaki seçim öncesi edilen dualar, seçim sonrası ekranlara düşen sevinç ve mutluluk tabloları, yükümüzün ve sorumluluğumuzun ağırlığının, tarihin bizlere yüklediği misyonun büyüklüğünün delilleridir.

Bu delillerle birlikte dün aldığımız sonuç hem 21 yıllık çalışmamızın ürünüdür hem de #TürkiyeYüzyılı'na inananların ajans marifetiyle yürütülen algı çalışmalarına prim vermemesinin sonucudur.

Aldığımız sonuca katkısı olan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Cumhurbaşkanımız şahsında partimize ve bizlere teveccüh gösteren aziz milletimizi en kalbi duygularımla selamlıyor, şükranlarımı sunuyorum.
Ülkemizin yolu hep açık olsun.

Editör: Ali Gözen