AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Selendi ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Baybatur, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Müsavat Dervişoğlu'ndan İYİ Parti'den istifa eden vekiller hakkında açıklama: "İlk kez ihanete uğramıyoruz"
Müsavat Dervişoğlu'ndan İYİ Parti'den istifa eden vekiller hakkında açıklama: "İlk kez ihanete uğramıyoruz"
İçeriği Görüntüle

Baybatur, “Birlik ve beraberliğimiz, milletimize hizmet yolundaki en büyük gücümüzdür. Teşkilatımızın özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, Selendili hemşehrilerimize selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Baybatur’un ziyaretinin, yaklaşan siyasi çalışmalar öncesinde teşkilatın motivasyonunu artırdığı belirtildi.

Muhabir: Leyla Doğan