MANİSA (İHA) -MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Yunusemre ilçesi Horozköy Caddesi’nde (Şehit Hasan Kuzu Caddesi) gerçekleştirdiği altyapı çalışmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut caddede prestij cadde çalışmasına başlanmıştı. Çalışmalar hızla ilerlerken; Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte caddede devam eden çalışmaları inceledi. 50. Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar ve teknik ekipler de incelemelere katıldı. 

Kırk kişilik ekip çalışıyor 
Horozköy Caddesi’nde yapılan incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “50. Yıl, Atatürk ve Mareşal Fevzi Çakmak mahallelerine hizmet veren Horozköy ana caddesi üzerindeyiz. Bilindiği üzere MASKİ Genel Müdürlüğümüz, burada altyapı çalışmalarını tamamlamıştı. Burada yağmur suyu, kanal hatları ve içme suyu hatlarının yenilenmesiyle genel olarak altyapı çalışmalarının bitmesine müteakip, Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız mevcut yaya kaldırımlarının yenilenmesiyle ilgili çalışmasını başlattı. Aynı anda aydınlatma çalışmaları da devam ediyor. Horozköy Caddemizin 3’te 2’lik kısmının birinci kat asfaltını tamamlamıştık. Bugünlük 1500 tonluk asfalt atma hedefi koyduk. 2 finişer, 20’ye yakın tırımız, 4 adet silindirimiz ve 40 kişilik ekibimizle bu 1500 tonluk asfaltı bugün içinde döküp, yeni yıla yaklaşırken birinci kat asfaltımızın imalatını tamamlayacağız ve vatandaşlarımıza trafik açısından kullanımına sunacağız. Daha sonrasında da ikinci kat asfaltını atıp, kaldırımlarıyla, aydınlatmalarıyla, sıcak asfaltıyla yeni bir prestij caddesini Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile hizmete açmış bulunacağız. Bunun sevinci içerisindeyiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu. 

Muhtar Akar’dan teşekkür 
50. Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve sahadaki ekibine teşekkür ediyorum. Buradan Cengiz Başkanıma, Horozköy adına yüzlerce selam olsun. Kendisine olan memnuniyetimizi her zaman dile getiriyoruz. Horozköy’ün ihtiyaç duyduğu bir çalışma yapılıyor. İnşallah çalışmalar bittikten sonra kendisine burada bir kahvaltıda ağırlamak isteriz” ifadelerini kullandı. 
Horozköyspor Altyapı Sorumlusu Muhsin Garip ise, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışma, gurur verici bir çalışma. Horozköy’ün altyapısı sıkıntılıydı. Şimdi altyapısı üstyapısıyla güzel bir iş yapılıyor” dedi. 

AW106380_04

CHP Genel Başkanı Özel, Mesir Festivali için geliyor CHP Genel Başkanı Özel, Mesir Festivali için geliyor

AW106380_03

AW106380_02