Konuya ilişkin suç duyurusunda bulunacağını açıklayan İYİ Partili aday Akan, “Boş tehditler bizi yolumuzdan asla döndüremez. Belediye Başkan Adaylığım sürecinde bugüne kadar, sosyal mecralardan kimliği belirsiz kişiler tarafından çeşitli tehditler almıştım. Ancak evime kadar gelip kapıma tehdit notu bırakma cesareti gösteren bu kişilerin bir an önce yakalanarak hukuk önünde hesap vermesini istiyorum” dedi.

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, kimliği belirsiz kişiler tarafından evine tehdit notu bırakıldığını açıkladı.

Müstakil evinin önüne gelerek bahçe kapısına not bırakan kişilerin kamera kaydı görüntülerini paylaşan İYİ Partili aday Akan, “Bu kişilerin bir an önce yakalanmasını istiyorum” dedi.

“EVİME TEHDİT NOTU BIRAKILDI”

Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı

Konuya ilişkin suç duyurusunda bulunacağını açıklayan İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, “Eşim ve 2 çocuğumla birlikte yaşadığımız aile evimize kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından önümüzdeki yerel seçim ve adaylık sürecime ilişkin bir tehdit notu bırakıldı. Önce notu bulduk, ardından da evimizin kamera kayıtlarını incelettik. Görüntüleri ve kağıt parçasını Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’na vererek kişi ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

“BİZİ ASLA YILDIRAMAYACAKSINIZ”

İYİ Partili aday Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Yunusemre Belediye Başkanlığı seçimlerinde anketler ardı ardına geliyor. Bizim zaferimizi görenler, böyle çirkin yollara başvuruyorlar. Bir canım var, o da önce Allah’a sonra Manisalı hemşehrilerime emanet. Kimseden bir korkum yok. Ailemle yaşadığım evimi bulup, kapımın önüne kadar gelerek tehdit notu bırakacak kadar cesareti olan bu kişilerden hukuk önünde hesap soracağım. Biz bu yola vatandaşımıza hizmet için çıktık, yolumuzdan asla geri dönmeyeceğiz. Bu tür boş tehditler bizi asla yıldıramayacak. Zafer bizim olacak”

TUFAN AKAN'IN AFİŞLERİ YIRTILDI, RAKETLERİ TOPLATILDI

Evine tehdit notu bırakılan İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan'ın şehri donattığı afişlerin yırtıldığı ve tanıtıcı raketlerin de kimliği belirsiz kişiler tarafından toplanarak beyaz bir kamyonete yüklendiği kameralara yansıdı. İYİ Partili adayı Akan, “rakiplerimin afiş ve raketlerine ne hikmetse kimse dokunmuyor. Hatta Laleli’deki Zabıta noktasının yanında bile  haftalardır raketleri duruyor. Ancak sadece benim raketlerim sokaklarda yerini aldıktan saatler sonra beyaz bir kamyonet ve yüzü maskeli kişiler tarafından toplanıyor. Bu kişiler hakkında da suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

Editör: İclal Çiçek