Ahmet ÜNSAL/Manisa

Manisalılar bugüne kadar hiç böylesi bir düğün tanık olmazken konfeksiyoncu ve taverna-arebesk müziğinin duayyen sesi By Ahmet Güner’in büyük oğlu İsmet- Şüheyda Güner çiftinin Arena’daki düğününe 30 bin kişi katıldı.
  

EN GÜZEL ŞARKILARI OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE SÖYLEDİ

 Bülent Ersoy ve Cengiz Kurtoğlu’nun müzik ekibinin önünde Ege Bölgesinde sahne alan 20’ye yakın yerel sanatçı düğünde adeta konser verdi.

Baba Ahmet Güner’de gecenin ilerleyen saatlerinde mikrofonu eline alarak oğlunun düğününde birbirinden güzel şarkıları genç çiftlerle birlikte söyledi.Güner, bir başka şarkı sözlerini de gelinin sanatçı kardeşi Kübra Can ile düet yaparak seslendirdi.

GECEYE ZENNE -DANSÖR ARİF SAÇLI DAMGA VURDU 

 İzmir sahnelerinde ortaya koyduğu performansıyla kadınların gözdesi Zenne dansör Arif Saçlı’nın dansları geceye damga vurdu.Arif Saçlı sahnedeki dansları ile davetlilerin alkışlarıyla karşılık bulurken kadınlar dansör Saçlı ile fotoğraf çektirme yarışına girdi.
 

KAYINVALİDEDEN DARBUKA, DAMADIN ARKADAŞLARINDAN HALKA HALKA SUCUK 
  

Salonun defalarca dolup boşaldığı İsmet- Şüheyda Çiftinin düğününün her dakikasında süprizlerin ve renkli görüntülerin yaşandığı gecede damadın Ankaralı kayınvalidesi sanatçı damadına Darbuka hediye ederken damadın kasap arkadaşları ise para yerine boynuna halka halka  sucuk taktı.Sucuklar takı bitene kadar damadın boynunda asılı kaldı.

TAKI SANDIKLARI ÜÇ KEZ DOLUP DOLUP BOŞALDI

Düğüne gelenler salonda oturacak yer bulamayınca taverna müziğinin yerel sanatçılarının şarkılarını ayakta dinlemeyi tercih ettiler.Düğüne katılanlar iki saati aşkın takı takmak için kuyrukta beklerken bazı davetliler ise takı sandığına koyacakları zarfları diğer arkadaşlarının sırtını sehpa olarak kullanarak yazabildi.

DAMADA FB’NİN  9 NUMARALI ZDEKO’NUN FORMASI 

Takı sandıkları üç kez boşaldı.Bazı davetliler damat ve babasının pantol paçalarına takılarını takarak farklı bir yol izlediler. 

Damadın arkadaşları ise gecenin ilerleyen sürecinde yaktıkları meşalelerle sahneye gelerek ellerindeki Fenerbahçeli oyuncu Dzeko’nun 9 numaralı formasını damat İsmet’e teslim etti.Sarı lacivertli atkıyı da boynuna astılar.

 Sancaklı Yörükler Derneğinin çiftlerin isimleri yazılı yağlıklarını Ahmet Karadağ çiftlerin omuzlarına taktı.

BABA-OĞUL HAVALARDA UÇTU 

Baba By Ahmet Güner ve damat İsmet Güner’in düğün boyunca arkadaşları tarafından omuzlara alınıp havalara atıldı. Damat İsmet Güner’in Akademi Dans ekibinin gösterisindeki zeybek oyunu dakikalarca alkışlandı.


    

“KEŞKE DÜĞÜN İÇİN STADYUMU TUTSAYDINIZ”

Bugüne kadar Manisa’da yapılan düğünlerin Şampiyonlar Ligi olarak nitelendirilen Bursa Eğitim Araştırma Hastanesi Hemşirelik grevini hastalarına şifa dağıtarak sürdüren Şüheyda-İsmet Güner çiftinin düğününe katılan hatta yoğun kalabalıktan dolayı düğün sahibini telefonla arayıp tebriklerini ileten takılarını da İBAN üzerinden yolarak salon kapısından ayrıldılar.Düğüne katılanlar Ahmet Güner’e “Keşke düğünü stadyumda yapsaydın.İnan burayla gelen ve gelemeyenler ancak stadyuma sığardı.Seni yürekten kutluyoruz gerçekten Şampiyonlar ligi gibi bir düğün oldu” sözlerini sarf ettiler. 

Yılların bağcılık ustasından bağ bakım önerileri Yılların bağcılık ustasından bağ bakım önerileri

Şüheyda-İsmet Güner çiftinin düğünü davetlilerin salondan ayrılmasıyla birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar kendi arasındaki eğlence ile sürdü.


     

“KÜÇÜK OĞLUMUN DÜĞÜNÜNDE STADYUMU TUTACAĞIM”

Manisa’nın tanınmış genç esnafı Ahmet Güner, oğlunun düğününe katılanlara teşekkür ettiğini belirterek;

“Doğrusunu söylemek gerekirse düğünün bu denli kalabalık olacağını bekliyordum. Tabiki düğün salonun alabileceği hacmi belli.Türkiye’nin birçok ilinden düğünümüze gelerek saatlerce ayakta bekleyerek bize destek vermeleri karşısında oldukça duygulandım.Şimdiki aklım olsaydı stadyumu tutardım.Artık darısı küçük oğlumun düğününe bu kez tedbiri elden bırakmayıp stadyumu kiralayacağım” dedi.

Şüheyda-İsmet Güner çifti düğünün ardından balayı için Mısır piramitlerinin yolunu tuttu.

Editör: Ali Gözen