Türkiye son 53 yılın en sıcak ocak ayını yaşadı. Şubat ayına girerken yağışlar sevindirdi. Ancak sıcaklıklar yine mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Mesir saçımında Manisa'da hava nasıl olacak? Mesir saçımında Manisa'da hava nasıl olacak?

Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Hatay, Osmaniye ve Amasya çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak, Ardahan, Bitlis, Hakkari çevreleri, Van'ın güneyi ve Şırnak'ın doğusunun karla karışık yağmur ve bu illerin yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah saatlerinde Hatay, Osmaniye ve Kilis çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in ve Doğu Anadolu'nun doğusunun yüksek ve karla kaplı kesimlerinde ve dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurt genelinde mevsim normallerinin biraz üstünde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI : Hatay, Osmaniye ve Kilis çevrelerinde beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların, bu sabah saatlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yeni haftada Manisa'da yağış yok! Sıcaklıklar artacak

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre yeni haftada Manisa’da havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Kent genelinde yeni hafta da yağmur yok. Sıcaklıklar ise yine mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 14°. Yarın için Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 14°. 21 Şubat 2024 Çarşamba Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 13°. 22 Şubat 2024 Perşembe Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 17°. 23 Şubat 2024 Cuma Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 18°.

Editör: İclal Çiçek