Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz(Hatay hariç), İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz(Düzce hariç), Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Çanakkale ve Afyonkarahisar çevreleri ile Edirne'nin güneyi, Isparta'nın kuzey kesimleri ve Antalya'nın doğusunun iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Siirt çevreleri ile Diyarbakır'ın kuzey ve doğusu ve Batman’ın kuzey kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Manisa FK'nın kullandığı spor tesislerinin sözleşmesi iptal edildi Manisa FK'nın kullandığı spor tesislerinin sözleşmesi iptal edildi

Ege Bölgesinde havanın parçalı, iç kesimleri çok bulutlu, Afyonkarahisar çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Manisa'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre, Manisa’da havanın bugün az bulutlu ve açık, yarın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren Manisa’da yağışlı havanın etkili olacağı tahmin ediliyor.  Hava sıcaklıkları ise hafta içinde 18 ila 24 derece arasında değişecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 24°. Yarın için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 23°. 26 Nisan 2023 Çarşamba Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 22°. 27 Nisan 2023 Perşembe Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 18°. 28 Nisan 2023 Cuma Manisa hava durumu parçalı bulutlu, sıcaklık 19°

Editör: Ali Gözen