Manisa'da imar planı ile ilgili süreç devam ederken özellikle kenar semtlerde plana itirazlar dikkat çekiyor. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi'ne gerçekleşen basın toplantısında bu konuya değinen CHP'li meclis üyesi Yanal Yıldırım, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nurlupınar başta olmak üzere merkezdeki sıkışık birçok mahallede vatandaşların imar planına 'Tamam' demesi için ikna edilecek bir teklifin sunulmadığını belirten Yıldırım, emsal değerler bakımından Manisa'daki bazı bölgelerle bu mahalleler arasında büyük fark oluştuğunu ifade etti.

Vatandaşın evini terk etmesi ve müteahhite verebilmesi için kat sayısı ile ilgili ikna edici bir tekli sunulması gerektiğini veya planlama yapılması gerektiğini dile getiren Yıldırım, imar planının bu haliyle merkezde bir değişimi kapsamadığına dikkat çekti. 

Bakan Işıkhan video konferans ile Manisa İİMEK toplantısına katıldı... Çalışmalar aktarıldı Bakan Işıkhan video konferans ile Manisa İİMEK toplantısına katıldı... Çalışmalar aktarıldı

Yıldırım, imar planı hayata geçse bile sorunların devam edeceğini ve olası bir depremde çok vahim sonuçlarla karşılaşacaklarını iddia etti.

Editör: Ali Gözen