Cumhur İttifakının Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, mahalleleri ziyaret edip vatandaşlarla kucaklaşıyor. Dün akşamki ziyaret Halıtlı Mahallesineydi... 

Davul zurna eşliğinde gerçekleşen ziyarette, Yavuz Kurt, Halıtlı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek projelerini paylaştı. Yavuz Kurt, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Mahalle sakinlerinin beklenti ve önerilerini dikkatle dinleyen Kurt, "Halkımızla buluşmak, onların düşüncelerini dinlemek ve belediyecilik anlayışımızı anlatmak için buradayız. Sizlerle birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyor, desteklerinizle Şehzadeleri daha yaşanabilir bir yer haline getireceğimize inancımız tam" dedi. 

Ziyaret sırasında Halıtlı Mahallesi sakinleri, Yavuz Kurt'a büyük sevgi ve destek gösterisiyle karşılık verdi. 

Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı

Halıtlı Mahallesi ziyaretinde AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, önceki dönem AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Gençlik Kolları Başkanı Samed Zenginoğlu, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları, civar mahallelerin muhtarları da hazır bulundu.

Editör: İclal Çiçek